• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

a tak fajnie mogło być bo praca w systemie nocnym od pn do pt. od 23 do 7 rano. Całe dnie byłby w domu i jeszcze w weekend. Ale no kurcze z czego będziemy żyć. Ja mam umowę tylko do maja, więc przedłuża mi do porodu, potem i tak będzie ciężko.:-(

reklama
intrnet mi się zawiesz buuuuuuu:wściekła/y:
ogórki najlepsze od mamki, zabieram zawsze kilka słoików i zakwas z nich własnie używam, ale teraz już się skończyły, musze pojechać po nową dostawe:tak: a tak myśle, ze może w tym sklepie zabrakło, bo ten wyż idzie:szok:

atabe nie idzie ale nadciaga i nie tylko u nas slyszalam w tv dzis ze w Rosji tez od 1980 r. nie notowali takiej liczby urodzin jaka ich czeka w tym roku w samej moskwie ponad 100 000 dzieciaczkow powinno sie urodzic

a tak fajnie mogło być bo praca w systemie nocnym od pn do pt. od 23 do 7 rano. Całe dnie byłby w domu i jeszcze w weekend. Ale no kurcze z czego będziemy żyć. Ja mam umowę tylko do maja, więc przedłuża mi do porodu, potem i tak będzie ciężko.:-(
POtem powinnaś macierzyński dostać przez 4,5 miesiąca, czyż nie? :dry:

Emih tyle dobrze chociaż ;-)

No tak Wy się za obiadki bierzecie a ja dopiero kończę jeść śniadanie:-D
Została mi jeszcze herbata poziomkowa, taka moja zachcianka, bo odrzuciło mnie od zwykłej herbaty, a piłam ją nałogowo.

A ja znowu w srodek rozmowy sie pakuję chociaz na jednego pościka;-)Nie moge po prostu tego nie skomentować.

Vanilka ale doktorek!!!Nie mogę:-DIdiota normalnie.I jeszcze tylko wydepilowane ciężarne:-DUśmiałam się.Faktycznie jakaś instrukcja powinna być,czy wystarczy w trójkącik lub paseczek,czy musi być "do zera".Jakby to mój szwagier skwitował "chory królik" z tego gościa;-)A może to zbok jakiś jest.U nas w Krakowie jest taki jeden gin.co pacjentkom tylko cycki by macał.Każde Badanie ciężarnej zaczyna od badania piersi:baffled:podobno potrafi tak badać dobre kilka minut:dry:Siare też mam,ale ja resztki poprzedniej laktacji miałam zachodząc w ciążę.

Ashika jesteś wreszcie łobuziaro;-)Martwiłyśmy się tu o Ciebie.Z noszeniem synka faktycznie uważaj.Ja mojego 14 miesięcznego klocuszka w ogóle nie noszę.Gin.zabronił

Kasik kiedyś już pisałam,że w moczu wychodzą bakterie i leukocyty jak jest nieprawidłowo wykonane(ja tak miałam).Mocz trzeba pobierać z porannej porcji,ze środkowego strumienia.Wcześniej się porządnie podmyć i nie figlować z M pare chwil przed pobraniem.;-)

Rozmawiała z teściową o tym,że nie chcemy mieć już więcej dzieci, a ona wyskoczyła,że już o tym myślała i żebym się podwiązała teraz przy cc:szok::baffled:, a ja jej na to,że może Krzyśka(mojego M) na kastrację zapiszę w takim razie,bo ja za sterylizacje dziękuję.Wolę jednak pigułki;-)Czerwona się zrobiła i słowem się więcej na tem temat nie odezwała.

reklama
a moj M nie powiedzial jeszcze do mojej mamy mamo ale w pelni go rozumiem ;-) chociaz bardzo sie zmienila jak wyszlam za maz

mammi super gratuluje ustawienia tesciowej :-)

Dziewczyny uciekam bo musze cos ponadrabiac po wczorajszym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry