Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
intrnet mi się zawiesz buuuuuuu
ogórki najlepsze od mamki, zabieram zawsze kilka słoików i zakwas z nich własnie używam, ale teraz już się skończyły, musze pojechać po nową dostawea tak myśle, ze może w tym sklepie zabrakło, bo ten wyż idzie
![]()
POtem powinnaś macierzyński dostać przez 4,5 miesiąca, czyż nie?a tak fajnie mogło być bo praca w systemie nocnym od pn do pt. od 23 do 7 rano. Całe dnie byłby w domu i jeszcze w weekend. Ale no kurcze z czego będziemy żyć. Ja mam umowę tylko do maja, więc przedłuża mi do porodu, potem i tak będzie ciężko.:-(

Idiota normalnie.I jeszcze tylko wydepilowane ciężarne
Uśmiałam się.Faktycznie jakaś instrukcja powinna być,czy wystarczy w trójkącik lub paseczek,czy musi być "do zera".Jakby to mój szwagier skwitował "chory królik" z tego gościa;-)A może to zbok jakiś jest.U nas w Krakowie jest taki jeden gin.co pacjentkom tylko cycki by macał.Każde Badanie ciężarnej zaczyna od badania piersi
podobno potrafi tak badać dobre kilka minut
Siare też mam,ale ja resztki poprzedniej laktacji miałam zachodząc w ciążę.
, a ja jej na to,że może Krzyśka(mojego M) na kastrację zapiszę w takim razie,bo ja za sterylizacje dziękuję.Wolę jednak pigułki;-)Czerwona się zrobiła i słowem się więcej na tem temat nie odezwała.