• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Vanilka ja miałam tak w 1 i 2 ciży przy chłopakach ,ale ja miałam dozo wczesniej bo w 1 trymestrze jakis moze 10 tydz ale dokładnie nie pamietam pózniej jakos sie uspokoiło

reklama
kur.............. w jakim my żyjemy pojeb..... kraju.........
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
zadzwonili do mojego M z Hiltona w sprawie pracy i pytają jakie są jego oczekiwania finansowe... powiedział że 2300 min.
Babka na to bardzo mi przykro, ale jeżeli dostanie Pan połowę tego to będzie dużo....
W hotelu takiej rangi?? Co oni sobie myślą, że my żyjemy miłością i jeść nie musimy? A czynsz opłaca nam państwo??
Stolica Polski a mają człowieka za *****...

Przepraszam, ale na prawdę mnie poniosło... Mogła nie dzwonić bo ta rozmowa kosztowała Hiltona z jakieś 2 zł a nie wiem czy ich stać na to...

Mysza co ty taka nietowarzyska:-p:-p Ale ja ci powiem ze ja to tak sie martwie ze to tesciowa bedzie miala do mnie blisko a nie moja mama po porodzie, bo z moja mama to bym mogla nawet mieszkac a tesciowej nri toleruje za bardzo:baffled: Taka slodko pierdzaca i sztucznie mila jest:nerd:

Mammi dziś jakaś zabiegana, pisała rano że dużo spraw ma do załatwienia...

Mysza, no niestety... takie są realia, albo minimalna krajowa, albo prezesi firm- jak wczoraj o znajomym usłyszałam- mają po 50tys miesięcznie... :baffled:

Mysza co ty taka nietowarzyska:-p:-p Ale ja ci powiem ze ja to tak sie martwie ze to tesciowa bedzie miala do mnie blisko a nie moja mama po porodzie, bo z moja mama to bym mogla nawet mieszkac a tesciowej nri toleruje za bardzo:baffled: Taka slodko pierdzaca i sztucznie mila jest:nerd:

Mam to samo. Pytałam już mamę, czy weźmie urlop w lipcu, bo mogłaby tu mieszkać. Ale ona nie wie, bo wiadomo siedzi w Irlandii. Za to moja teściowa jak się dowiedziała o ciąży dzwoniła mi tu co 5 min i pytała jak się czuję, normalnie do porzygania. Wystarczy, że jestem dla niej miła z grzeczności to potem normalnie aż się narzuca...
Zero prywatności. Dobrze, że my Warszawa a ona Katowice,bo miałabym ją tu codziennie.

mysza no niestety takie są nasze polskie realia, masz zapie.....c od rana do wieczora a zarobki nie warte twojego zaangazowania,U mnie nie ma juz opcji jesli teraz nie bedzie dziewczynki to ja odpuszczam napewno.

intrnet mi się zawiesz buuuuuuu:wściekła/y:
ogórki najlepsze od mamki, zabieram zawsze kilka słoików i zakwas z nich własnie używam, ale teraz już się skończyły, musze pojechać po nową dostawe:tak: a tak myśle, ze może w tym sklepie zabrakło, bo ten wyż idzie:szok:

Ja tylko na zakupy wyskoczyła i do obiadku wszystko przygotowałam a tu tyle stronic powstało:szok:
Ja dzisiaj juz pewnie sie nie pojawie bo troche zajęta jestem a popołudniu ważny wyjazd z M mamy więc dziwczyny miłego dnia wszystkim życzę.

reklama

oj to mamy podobne tesciowe tylko moja dodatkowo pianistka i lekko zmanierowana a jutro w przedszkolu dzien babci i dziadka i modle sie od tygodnia zeby tesc przyszedl bo jest super na szczescie :tak:

mysza nie denerwuj sie szkoda zdrowia a co do rodzinki przyjda i pojda zawsze mozesz powiedziec ze slabo sie czujesz i uciec do drugiego pokoju z komp na forum ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry