Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
emih tez sie odsztafirujesz jak ja?;-):-)Atabe, Ashika, oj coś mi się wydaje jednak że i w naszych brzuchach faceci buszują jak mamy takie smaki jak VanilkaJa dziś szczawiową będę tworzyć
Loiuise, A ja czekam na kuriera![]()
Atabe, Ashika, oj coś mi się wydaje jednak że i w naszych brzuchach faceci buszują jak mamy takie smaki jak VanilkaJa dziś szczawiową będę tworzyć
Loiuise, A ja czekam na kuriera![]()

vanilka tez slodkie wcina przeciez a ja sie pocieszalam ze to slodkie to na dziewczynke ale jak widac niekoniecznie, poczytalam jeszce o przekazywaniu genow i juz wiem ze mam nikle szanse na dziewuszke
zostane zdominowana przez facetow trudno jakos sie w tym odnajdeno moj M powiedzial ze nie da mi spokoju i bedzie dotad dzialal az bedzie mial coreczkeperla ,a jak bedzie u Was drugi synek to co bedziecie sie o dziewczynke jeszcze starac ???

vanilka ales mnie rozbawila.tym bardziej ze ja wlasnie przedwczoraj poszlam na ryneczek ze sloiczkiem i poprosilam babine o odsprzedanie mi kwasu z kapusty kiszonej.dziwnie sie na mnie popatrzyla i nalala ale pieniedzy nie wziela-chyba stwierdzila ze z wariatami trzeba ostroznie:-)

Ja to odkad wyladowalam na ziemi polskiej obiadki tylko kwasne jem 
a szczawiowa kocham 

Nie chce mi sięemih tez sie odsztafirujesz jak ja?;-):-)
Włosy uczesałam, a to już coś ostatnio ;-)czesc Angelie. nie martw sie-na pewno bedzie ok wszystko i dzieciaczek sliczny. jak sie czujesz?przeszlo ci troszke chorobsko?
no moj M powiedzial ze nie da mi spokoju i bedzie dotad dzialal az bedzie mial coreczke
i ze najwyzej bedzie mial swoja druzyne pilkarska...![]()
buahahahahahahno moj M powiedzial ze nie da mi spokoju i bedzie dotad dzialal az bedzie mial coreczke
i ze najwyzej bedzie mial swoja druzyne pilkarska...![]()