• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
Atabe, Ashika, oj coś mi się wydaje jednak że i w naszych brzuchach faceci buszują jak mamy takie smaki jak Vanilka :cool2: Ja dziś szczawiową będę tworzyć :tak:

Loiuise, A ja czekam na kuriera :-p

:tak::tak: vanilka tez slodkie wcina przeciez a ja sie pocieszalam ze to slodkie to na dziewczynke ale jak widac niekoniecznie, poczytalam jeszce o przekazywaniu genow i juz wiem ze mam nikle szanse na dziewuszke :confused: zostane zdominowana przez facetow trudno jakos sie w tym odnajde

vanilka ales mnie rozbawila.tym bardziej ze ja wlasnie przedwczoraj poszlam na ryneczek ze sloiczkiem i poprosilam babine o odsprzedanie mi kwasu z kapusty kiszonej.dziwnie sie na mnie popatrzyla i nalala ale pieniedzy nie wziela-chyba stwierdzila ze z wariatami trzeba ostroznie:-)
:-D:-D:-D:-D
Ja w poprzedniej ciazy tak wlasnie chodzilam ze sloiczkiem :-D

Angelie bedzie dobrze ,daj znac jak wrocisz -powodzenia :happy2::happy2:

emih wezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
smaka tylko robisz :-p:-pJa to odkad wyladowalam na ziemi polskiej obiadki tylko kwasne jem :happy2::happy2:a szczawiowa kocham :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry