reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam Wszystkie LIPCÓWECZKI 2010 :-)

Od 2 dni staram się przebrnąć przez wszsytkie Wasze wiadomości, a trochę tego naprawdę naskrobałyście! Przyznam się ze skruchą, że część musiałam opuścić bo chyba do samego konca ciąży by mi sie nie udało z Wami przywitać...

Jeżeli Dzidzia się nie pośpieszy za bardzo to planowo 2 Lipca przyjdzie na Świat :)

Pozdrawiam,
Curly

P.S.
Grupa Lipcówek z Bemowa rośnie :-)
witam wszystkie nowe lipcoweczki!
Curly a skad dokladnie jestes? Nowe, Jelonki, Gorce?

Wspolczuje Ci ...bo bedziesz coraz wieksza i wiadomo coraz ciezej ..dlaczego te debilne lekarze ta nie chca wystawiac zwolnien :wściekła/y::wściekła/y:
bylas u polzonej na wizycie teraz?
Super,ze dzidziulek ok :happy:
Nie ten tydzień miałam przewidzianą wizytę u GP :confused:
u GP :szok:jejku ja normalnie juz nie wiem jak oni prowadza te ciaze ;/
Tez bym wolala przechodzic ja w PL ..tutaj placisz i masz wszystko badania itd...
a tam ...robia badania ,wynikow nie widze :baffled:
Nawet bym w uk nie dowiedziala sie ,ze mam to lozysko przodujace :baffled:
Moim zdaniem oni podchodza o ciazy ..albo sie donosi ,a jak nie to nie..:nerd:

Wspolczuje Ci ...bo bedziesz coraz wieksza i wiadomo coraz ciezej ..dlaczego te debilne lekarze ta nie chca wystawiac zwolnien :wściekła/y::wściekła/y:
bylas u polzonej na wizycie teraz?
Super,ze dzidziulek ok :happy:
u GP :szok:jejku ja normalnie juz nie wiem jak oni prowadza te ciaze ;/
Tez bym wolala przechodzic ja w PL ..tutaj placisz i masz wszystko badania itd...
a tam ...robia badania ,wynikow nie widze :baffled:
Nawet bym w uk nie dowiedziala sie ,ze mam to lozysko przodujace :baffled:
Moim zdaniem oni podchodza o ciazy ..albo sie donosi ,a jak nie to nie..:nerd:
tak jak mowisz niestety... dlatego jak tylko jest sie w Polsce to odrazu kurs po lekarzach...

dziewczyny macie przekichane z tymi badaniami az dziw ze oni zdrowe dzieci rodza

dzemik gruszkowy bajeczny a gruszki to moze z karmelem zrobie albo M poprosze jemu dobrze ida takie cuda :-)

Niech żyją gruszki:tak:
Robię te porządki (jak widać:)i ubrania Emi szykuję na stryszek, makabra jak te dzieciaki rosną szybko, ledwo kupisz i już trzeba następne:szok:A trzymam wszystko bo się przyda przecie i tak mam strych zawalony cały:tak:Mam to po mamie, Emi nawet moje ubranka z dzieciństwa nosi:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry