reklama

Lipiec 2010

reklama
a wogole to tez wam tak wywalilo brzuchy ze usiasc normalnie nie mozecie tylko troche sie odchylac musicie?? Na brzuszku tez juz spac nie moge:confused: Kufli z piwem nosic jeszcze nie moge ale cos czuje ze ten moj brzuszek to bedzie pokaznych rozmiarow:-D:-D
ja sie balam od poczatku ciazy spac na brzuchu i w ogole go uciskac. nawet jak ksiazke ciezka czytalam to poduszke kladlam pod nia, zeby nie opeirac na brzuchu. ale fakt ze wywalilo w ostatnich dniach troche. mnie podejrzewaja, ze oszukuje i ze to juz pewnie 5-6 miesiac zaczynam :-) reszta w miare szczupla a brzuszek duzy. i nie moge sie do konca pozbyc odruchu wciagania brzucha, chociaz juz coraz rzadziej.teraz doprawilam sie salatka tradycyjna ( z ogorkiem kiszonym ;-):-)) i juz w ogole jest ogromny

louise 2 tiry nie litry, nie chciałabym kulyżanki podrażnić tyllko:tak:
oczekiwanie też niezły zestaw "jedzeniowy":-)
Brzuń mam okrąglutki i sterczący i spać na nim nie da już rady a jak siedzę też się opieram.

Kolorowych snow dziewczyny bo chyba tylko ja zostalam, ale jeszcze mam troszke pracy na komputerze, ktora oczywiscie sobie sama wymyslilam:-D:-D No troche M mnie zagonil. Jest daleko i mysli ze ja na wolnym to nie mam co robic, a ja taka zajeta jestm:-)

Dobrze ze ja sliwek nie lubie bo juz bym szukala:-D:-D:-D Ale wcinalam dzisiaj na zmiane z ogorkami czekolade ta z orzechami z okienkiem.

oczekiwanie ja tez uwielbiam ta czekoladę,a teraz zajadam się czekoladą z milki,truskawkową i popijam pepsi za dużą iloscią cytryny:-) mniam

idę do łóżeczka,patrzałam teraz na fajny program na discovery "pierwsze dziecko z probówki" a teraz leci moja ulubiona "Doktor G" więc uciekam

kolorowych snów,dobranoc

smacznego tym które zajadają i miłych snów tym którę idą w nynać:tak:
ja jeszcze czekam aż pranie się skończy, no naprawdę aż sama siebie dzisiaj nie poznaję:baffled:może powinnam nagrać jak się krzątam bo mi M nie uwierzy:-)

reklama
ja tez juz spadam dziewczyny bo w zasadzie to juz ukochany urzeduje na kompie. ja weszlam tylko sie pozegnac i zyczyc spokojnej nocy i ciekawych snow. nie makabrycznych i nie stresujacych :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry