Ashika
.
mam śliwki w czekoladzie;-)
ja tez chce te sliwki wymienie za ogorki ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam śliwki w czekoladzie;-)
w ilu tonowym kontenerze?![]()

Ale wcinalam dzisiaj na zmiane z ogorkami czekolade ta z orzechami z okienkiem.ja tez chce te sliwki wymienie za ogorki ;-)

jedyneczka 2 litry to tak na jeden zabekz sympati to mi ogórki możecie wysłać![]()
No możemy, tak z 2 tiry będzie dobrze na początek?:-)
i tylko by sie zdraznila, ze malo:-):-):-)
Kufli z piwem nosic jeszcze nie moge ale cos czuje ze ten moj brzuszek to bedzie pokaznych rozmiarow

ashika a o takim mierzeniu tetna plodu cisnieniomierzem to z kolei wyczytalam ze b trudno jest to wykonac bo jest jakas technika.nie wczytywalam sie za bardzo i dosc dawno to bylo ale jakos sie to robi specjalna metoda zeby bylo wiarygodneo to ja moge sprobowac jak bedziemy u dziadkow bo oni maja bo juz od zamierzchlych czasow mierza cisnienie zanim byly elektroniczne cisnieniomierze
a wogole to tez wam tak wywalilo brzuchy ze usiasc normalnie nie mozecie tylko troche sie odchylac musicie?? Na brzuszku tez juz spac nie mogeKufli z piwem nosic jeszcze nie moge ale cos czuje ze ten moj brzuszek to bedzie pokaznych rozmiarow
![]()