reklama

Lipiec 2010

reklama
dzamena niech trochę pocierpi-to spokornieje;-)Od zupki chińskiej jeszcze nikt nie umarł.

A właśnie przypomniało mi się a propo badań.Też muszę jutro zrobić badania i m.in. krzywą cukrową.Tylko nie wiem,czy to badanie robi się na czczo???Pomóżcie.

Ashika musiałaś o karmi pisać:-(

louise ja też kocham sery a "glizdy" i oscypki to jeju. Na początki ciąży były dla mnie fe co dziwne a teraz znów byj jadła je i jadła.........

dzamena twardaś sztuka, ja to miękki siusiak jestem, nie wytrzymuje długo w dąsach, raz tylko wytrzymałam 4 godziny aż M mi pogratulował że tyle wytrzymałam:tak:

Ashika musiałaś o karmi pisać:-(

louise ja też kocham sery a "glizdy" i oscypki to jeju. Na początki ciąży były dla mnie fe co dziwne a teraz znów byj jadła je i jadła.........

dzamena twardaś sztuka, ja to miękki siusiak jestem, nie wytrzymuje długo w dąsach, raz tylko wytrzymałam 4 godziny aż M mi pogratulował że tyle wytrzymałam:tak:
oj ja tez zawsze pierwsza wyciagam reke na zgode choc wczesniej sie zarzekalam ze tego nigdy nie zrobie

mammi chyba na czczo. z tego co slyszalam to cukier zawsze sie na czczo robi i nawet bez picia smakowego czyli herbaty kawy. ciesze sie ze ci smakowal. teraz jako ciezarowki powinnysmy duzo tego twarozku jesc. zrob sobie tez kiedys z ogorkiem i koperkiem-nawet nawet. robilam tez z ogorkiem pomidorem i cebulka. probuje wszystkiego zeby tylko samego nie jesc bo nie lubie a wiem ze trzeba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry