reklama

Lipiec 2010

reklama
mammi sprobuj koniecznie nawet dobre :-)
mysza no ja tez wlasnie na przejsciu. trzeba b uwazac.ciagle mam w glowie to co tu kiedys ktoras z dziewczyn napisala o kolezance co sie poslizgnela i upadla a potem dzidzi sie urodzilo z martwica.brrrrrr

a tak z innej beczki ogladalyscie moze epoke lodowcowa 3? fajne? bo wlasnie mi sie zgralo na plytke i chyba sobie wlacze. misiek jeszcze z meczu nie wrocil, a ja musze sie polozyc troche, bo caly dzien na nogach albo na dupie przy kompie :-)

aj czarownico przyszedl synek i mi szklanke przewrocil bo stala kolo sofy :-( odrobinka zostala

To nie ja, naprawde, jakaś inna pewnie też miała smaka:tak:

Tą glukozę to pamiętam że słodkie i mdłe było ale bez tragedi ale są dwa rodzaje a właściwie 2 dawki albo 50 albo 75, jakoś tak chyba czytałam.Po jednym się bada po godzinie po drugim po 2 godz. Możliwe że coś pochrzaniłam:tak:

M chyba sie zupką nie najadł i chyba chce mnie jeszcze bardziej wkurzyc bo zrobił sobie na kolacje moje ostatnie jajka na miekko ,mam nadzieje ze mu sie ugotowały na twardo ale bede miała wtedy ubaw
:-D:-D:-D dzamena ale jestes cieta na niego. najgorsze jest to ze jak sie pogodzicie -a pogodzicie na pewno- to bedziesz sie zastanawiac skad u ciebie tekie mysli byly

a tak z innej beczki ogladalyscie moze epoke lodowcowa 3? fajne? bo wlasnie mi sie zgralo na plytke i chyba sobie wlacze. misiek jeszcze z meczu nie wrocil, a ja musze sie polozyc troche, bo caly dzien na nogach albo na dupie przy kompie :-)

Ogladalismy bylismy w kinie na 3D fajna sprawa tylko syn wzial gigantyczn a cole i popcorn po slonym pic po picu sikac i tak mielismy 3 przerwy w trakcie filmu :-)

to ja lece dziewczyny. bo juz pozno i nie zdaze filma obejrzec. kolo 22 juz mi sie oczy kleja przewaznie wiec musze sie streszczac. slodkich snow i przespanych nocy. wstania w dobrych humorach, zeby zycie wydawalo sie piekniejsze a problemy smieszne i nieistniejace. do jutra :-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry