Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

M chyba sie zupką nie najadł i chyba chce mnie jeszcze bardziej wkurzyc bo zrobił sobie na kolacje moje ostatnie jajka na miekko ,mam nadzieje ze mu sie ugotowały na twardo ale bede miała wtedy ubaw

dzamena ale jestes cieta na niego. najgorsze jest to ze jak sie pogodzicie -a pogodzicie na pewno- to bedziesz sie zastanawiac skad u ciebie tekie mysli bylya tak z innej beczki ogladalyscie moze epoke lodowcowa 3? fajne? bo wlasnie mi sie zgralo na plytke i chyba sobie wlacze. misiek jeszcze z meczu nie wrocil, a ja musze sie polozyc troche, bo caly dzien na nogach albo na dupie przy kompie :-)

oooo...:-) to tym bardziej lece. papapapaOgladalismy bylismy w kinie na 3D fajna sprawa tylko syn wzial gigantyczn a cole i popcorn po slonym pic po picu sikac i tak mielismy 3 przerwy w trakcie filmu :-)
powiedz mu ze to dopiero poczatekdzamena widze ze konkretnie zalazl ci za skore, a moj M podczytuje mi przez ramie i mowi ze przerabial to ze mna niedawno pokiwal glowa i poszedl
ehh solidarnosc plemnikow