atabe
Fanka BB :)
a co żarłaś ?
słatke grecką, bułke z dynią i rurki w czekoladzie;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co żarłaś ?
Geperty nie przejmuj się- ja też tak mam.Najpierw siedzę pół godz.przy nadrabianiu.i czytam dokładnie,a pózniej nie mam pojęcia co komu mam napisaćChciałabym odpisać każdej,ale nigdy nie wychodzi.
![]()
a to dlatego malo salatki zrobilas :-)

zrobiłam dużo, jeszcze zostało. ma ktoś ochote to zapraszam![]()
długo by mozna pisac ale tak w skrucie to o jego ze tak powiem dawne zycie razem ze swoją byłą laską( tania imitacja kobiety)narobili długów i sobie żyli a ten pózniej jak był sam to raz spłacał a raz nie i dzis byłam u komornika jak zobaczyłam sumy to myslałam ze mam zawał.wiedziałam o tych długach ale nie az takich ,wiem ze on sie zmienił i wiem ze mnie kocha nigdy mi nie ublizył ani nie podniósł na mnie reki ,nie pije nawet rzucił palenie powiedział ze dla fasoli ,teraz jest bardzo odpowiedzialny ale to jego byłe zycie mnie dobijadzamena a o co poszlo jesli mozna zapytac??
Dlatego jak ja czytam (a w szczególnosci gdy nadrabiam zaleglości z kilkunastu stron) pisze sobie na kartce co mam której napisać:-)

długo by mozna pisac ale tak w skrucie to o jego ze tak powiem dawne zycie razem ze swoją byłą laską( tania imitacja kobiety)narobili długów i sobie żyli a ten pózniej jak był sam to raz spłacał a raz nie i dzis byłam u komornika jak zobaczyłam sumy to myslałam ze mam zawał.wiedziałam o tych długach ale nie az takich ,wiem ze on sie zmienił i wiem ze mnie kocha nigdy mi nie ublizył ani nie podniósł na mnie reki ,nie pije nawet rzucił palenie powiedział ze dla fasoli ,teraz jest bardzo odpowiedzialny ale to jego byłe zycie mnie dobija
ja ja ja chcezrobiłam dużo, jeszcze zostało. ma ktoś ochote to zapraszam![]()