reklama

Lipiec 2010

Witam, przebrnęłam prze dzisiejsze posty, rano leciałam synka do teściowej odstawić i na USG (opis na właściwym wątku), potem obiad i sprzątanie, bo kolędę dzisiaj miałam :baffled:, ale muszę przyznać, że nie było źle, ksiądz w naszym wieku okazało się, że naprawiał kiedyś auto na warsztacie gdzie mój M. pracuje, więc choć raz M. się udzielał i gadka się kleiła :-D.

Ja też czasem zapominam o zakazach żywieniowych, dzisiaj np. kroiłam boczek wędzony do kapuśniaki i oczywiście podjadałam :sorry2:, a o fecie wcześniej nie słyszałam i grecką sałatką też się zajadałam, teraz będę patrzeć jest odpowiednia :tak:.

Dzamena super prezencik ci się przytrafił :tak:, na szczęście ja też mam po synku sporo :tak:, w sumie to chyba tylko będę szaleć z ubraniami :-D. No, a akcję z M. masz niezłą, wybacz ale jak czytam twe złośliwości to śmiać mi się chce z twojego M. :-D.

Mammi super domek znalazłaś, blisko natury, rewelacja :tak:.

No i nie wiem co miałam jeszcze napisać :baffled:.

reklama
Zebysie wiedziały ze jestem strasznie cieta jak ktos mi zajdzie za skóre ,tylko ze on głupi chyba sie jezcze nie nauczył,jajko jedno tylko ruszone reszta zostawiona to znaczy ze były na twardo,

Geperty nie przejmuj się- ja też tak mam.Najpierw siedzę pół godz.przy nadrabianiu.i czytam dokładnie,a pózniej nie mam pojęcia co komu mam napisać:sorry2:Chciałabym odpisać każdej,ale nigdy nie wychodzi.:no::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry