Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i kotlety z chleba bo na mincho go nie stacalbo przez rok niech je zupki chinskie zamiast obiadów
:-)zapomniałas o kotletach z chlebahm na 3 etatach i na zupkach chińskich daleko nie zajedzie:-)
tiffiByłam u lekarza jak miałam jelitówkę.Nie u gina.Ja też miałam takie bóle podbrzusza,ale u mnie przy biegunce zawsze się pojawiają.Mi lekarka kazała leżeć,podkreślała to kilkakrotnie,Tyle,że ja powiedziałam jej o poprzednim poronieniu więc pewnie dlatego panikowała.Może dla własnego spokoju legnij z lapkiem do wyrka i odpoczywaj.Prawda jest taka,że ciężarnym nie bardzo mają co przepisywać,wszystkich leków się boją.Nawet ten nifuroksazyd kazała mi brać dopiero jak nie przejdzie po 1 dniu.A! I pamiętaj o Gastrolicie.Przy biegunce traci się z organizmu elektrolity,a one są bardzo ważne.Zdrówka Ci życzę
jedyneczka spróbuję żeberek z kapustą.Dzięki za przepis
Hormony u mnie też szaleją,ryczałam dzis już 3 razy,wczoraj też kilka razy i ze wstydem muszę się przyznać,że naubliżałam i nakrzyczałam na M dziś strasznie bo spojżał na młodą ,dość ładną dozorczynięZazdrośnica ze mnie.Pogodziliśmy się już,bo on przyzwyczaił się już do moich ciążowych fanaberii.
długo by mozna pisac ale tak w skrucie to o jego ze tak powiem dawne zycie razem ze swoją byłą laską( tania imitacja kobiety)narobili długów i sobie żyli a ten pózniej jak był sam to raz spłacał a raz nie i dzis byłam u komornika jak zobaczyłam sumy to myslałam ze mam zawał.wiedziałam o tych długach ale nie az takich ,wiem ze on sie zmienił i wiem ze mnie kocha nigdy mi nie ublizył ani nie podniósł na mnie reki ,nie pije nawet rzucił palenie powiedział ze dla fasoli ,teraz jest bardzo odpowiedzialny ale to jego byłe zycie mnie dobija

dobrze że tą zupę z ryżem zjadłaś bo teraz mi się przypomniało że jak byłam mała na takie przypadki babcia zawsze mnie karmiła ryżem z cynamonem albo z jabłkiem tartym i cukrem.