reklama

Lipiec 2010

mruczka dobrze, ze juz jestes z nami :-):tak:. to prawda-teraz hormony w nas szaleja wiec nawet drobiazgi potrafia nas wyprowadzic z rownowagi.
ashika a ty sie dziewczyno juz nie kajaj, przeprosilas ladnie mruczke a przeciez nie maials nic zlego na mysli i juz oki jest.otrzyj oczeta i ciesz sie milym wieczorkiem :tak:

reklama
no i o to chodzi,wystarczy ze w realu mamy stresy,ja np dzis sie zaj......e z M pozarłam no i nie wiem chyba rozwód wezme.Tak go dzis nie lubie ze to normalnie szok ale na złosc poszłam i kupiłam sobie trzy zajeb....e spódnice 6 bluzeczek i płaszczyk co prawda poszłam do lumpeksu ale takiego ekskluzywnego,same firmowe rzeczy a jak pomysle ze ostatnio wydałam w h&m 230 a dzis za tyle szmat 40 zł to naprawde przezucam sie na lumpy.

ja własnie musiałabym jakiś płaszczyk kupić, bo się ledwo dopinam:baffled: ale szkoda mi wydać conajmniej 200zł na nowy...ale ty dzamena te ceny to rewelacja:tak: mam nadzieje że się z M pogodzicie...

tiffiByłam u lekarza jak miałam jelitówkę.Nie u gina.Ja też miałam takie bóle podbrzusza,ale u mnie przy biegunce zawsze się pojawiają.Mi lekarka kazała leżeć,podkreślała to kilkakrotnie,Tyle,że ja powiedziałam jej o poprzednim poronieniu więc pewnie dlatego panikowała.Może dla własnego spokoju legnij z lapkiem do wyrka i odpoczywaj.Prawda jest taka,że ciężarnym nie bardzo mają co przepisywać,wszystkich leków się boją.Nawet ten nifuroksazyd kazała mi brać dopiero jak nie przejdzie po 1 dniu.A! I pamiętaj o Gastrolicie.Przy biegunce traci się z organizmu elektrolity,a one są bardzo ważne.Zdrówka Ci życzę:tak:

jedyneczka spróbuję żeberek z kapustą.Dzięki za przepis:tak:

Hormony u mnie też szaleją,ryczałam dzis już 3 razy,wczoraj też kilka razy i ze wstydem muszę się przyznać,że naubliżałam i nakrzyczałam na M dziś strasznie bo spojżał na młodą ,dość ładną dozorczynię:zawstydzona/y:Zazdrośnica ze mnie.Pogodziliśmy się już,bo on przyzwyczaił się już do moich ciążowych fanaberii.

Hejo:happy2:
Wrocilam od tescia palacza:baffled:
Normalnie slabo mi sie az zrobilo i zwialam do domu ...
Wogle debil dal mi 3 sloiki galarety i dwa sloje soku z malin ,ze niby mam to zabrac do uk :-D:-D:-Dkurw...sloiki napewno predzej mi pekna !!!
Dzwigac nie moge ,a on mi sloiki zapodal :wściekła/y:

perla u nas sa chalki w polskim :-p

Mruczka szkoda nerwow ...:tak::happy2::happy2:

Brzuch mnie boli klade sie odpoczac bo jutro ciezki dzien buuuu:nerd:

reklama
ta najpierw nam brzuchy zrobią a pózniej patrzą na inne łajzy jedne ja to dzis ide na całosc zeby skały srały to sie z nim nie pogodze,nawet obiadu nie zrobiłam i jak przyszedł z roboty to był zdziwiony ale słowem sie na temat czemu nie ma nie odezwał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry