reklama

Lipiec 2010

Hejo:happy2:
Wrocilam od tescia palacza:baffled:
Normalnie slabo mi sie az zrobilo i zwialam do domu ...
Wogle debil dal mi 3 sloiki galarety i dwa sloje soku z malin ,ze niby mam to zabrac do uk :-D:-D:-Dkurw...sloiki napewno predzej mi pekna !!!
Dzwigac nie moge ,a on mi sloiki zapodal :wściekła/y:

perla u nas sa chalki w polskim :-p

Mruczka szkoda nerwow ...:tak::happy2::happy2:

Brzuch mnie boli klade sie odpoczac bo jutro ciezki dzien buuuu:nerd:

oj ty niedobra, masz dobrego teścia co dał ci wałowke a ty matudzisz...;-) żartuje!!!nie ma co dobry jest:-D:-Dcięzarna z 10 km wałówki:-D:-D

reklama
ja własnie musiałabym jakiś płaszczyk kupić, bo się ledwo dopinam:baffled: ale szkoda mi wydać conajmniej 200zł na nowy...ale ty dzamena te ceny to rewelacja:tak: mam nadzieje że się z M pogodzicie...
no ceny sa zajeb....e niskie jak na ciuchy firmowe wszystko na wieszakach i nawet tak specyficznie nie smierdzą jak w niektórych lumpeksach ,sklep 2 pietrowy wiec było w czym pogrzebac byłam,jeszcze chora na jedną kurtke no poprostu bajer ale cos z zamkiem było nie halo bo sie zacinał,mnie tez szkoda wydawac kase na ciuchy ale za tyle naprawde fajnych rzeczy sie opłacało

no ceny sa zajeb....e niskie jak na ciuchy firmowe wszystko na wieszakach i nawet tak specyficznie nie smierdzą jak w niektórych lumpeksach ,sklep 2 pietrowy wiec było w czym pogrzebac byłam,jeszcze chora na jedną kurtke no poprostu bajer ale cos z zamkiem było nie halo bo sie zacinał,mnie tez szkoda wydawac kase na ciuchy ale za tyle naprawde fajnych rzeczy sie opłacało

tylko ja nie potrafie tak wyszukać fajnych ciuchów...ja nawet do zwykłego sklepu jak mam wyjść to jestem chora:baffled: czasem M wysyłam pocoś bo ja nie lubie:wściekła/y:
ale za taką cene tyle ciuchów naprawde warto:tak: szkoda że nawet nie znam żadnego fajnego lumpka..

dzamena gratuluje zakupów, ja co idę do lumpka to nic nie mogę znaleźć, raz spodnie mi się udało kupić tylko, ślepa jakaś jestem albo co:tak:musiał nieźle zaleźć Ci za skórę, jak zawinił ,trudno, musi się pierwszy pokajać a jak nie zawinił też bo z ciężarnymi się kłócić nie wolno:-)

reklama
dzamena to b udane zakupy zrobilas. ja dzis tez juz sie czailam na ciucholand ale wylazlam tak wczesnie rano z domu, ze po zakupieniu warzyw okazalo sie ze do otwarcia normalnych sklepow jeszcze 20 minut i mi sie juz nie chcialo czekac.
za to wczoraj bylam u siory i dostalam pelno fajowych ciazowych ciuszkow.b fajne spodnie niski stan ciazowe miss sixty i 3 pary takich bardziej eleganckich-te juz z pasami, 2 kiecki 3 spodnice i pare bluzeczek.wiec chwilowo nic nie kupuje :-)
ale chyba powinnam pisac o tym w innym watku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry