reklama

Lipiec 2010

reklama
dzamena[/B ] gratuluje :tak:
tylko ja nie potrafie tak wyszukać fajnych ciuchów...ja nawet do zwykłego sklepu jak mam wyjść to jestem chora:baffled: czasem M wysyłam pocoś bo ja nie lubie:wściekła/y:
ale za taką cene tyle ciuchów naprawde warto:tak: szkoda że nawet nie znam żadnego fajnego lumpka..

skads to znam mam podobnie nic nie moge znalezc :-(

ja tez dzis byłam pierwszy raz w tym sklepie ale czuje ze bede tam czesciej,napewno kazda z was by cos tam znalazła dla siebie ja tam spedziłam dzis ze 2 godz i nawet połowy nie obejzałam

Co do szmateksów to w Robanie sa dziewczyny,które same szukają,wystarczy powiedzieć czego się mniej więcej szuka, w jakim rozmiarze,a one wybierają kilkanaście podobnych rzeczy,pózniej mozna samemu zdecydować.Ja tak robię,bo brak mi czasu,żeby godzinami szperać w ciuchach.

dzamena u Ciebie tez o babkę poszło?Mój tylko luknął,ale i tak mu się oberwało.Wie,że gdyby się gapił to miałby całkowicie porobione i zadyma byłaby 100 razy gorsza.Nieraz juz się plaszczakiem skończyło:sorry2:

Vanilka teściu dobry:-DSłoików Ci napakował:-DNie no, musisz teraz te słoiki dżwigać bo szkoda przecież tej galarety;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry