reklama

Lipiec 2010

reklama
A gdzie macie takie fajne lumpeksy??U nas we Wrocku mało albo niefajne...
ja jestem z łodzi u nas jest tego od grona ale są własnie ze trzy takie wypasione ,sa dosc drogie bo za kilo nieraz jest tam 60 zł zalezy w jaki dzien ale opłaca sie szczególnie lekkie bluzeczki albo dzieciece ciuszki poprostu szok tylko mi gały latały

wiecie co, poszlam teraz pierwszy raz do lekarza prywatnie i przepisam mi badania. nie mam pojecia ile to bedzie kosztowac bo zawsze robilam w przychodni na kase chorych. mam morfologie mocz, tsh, fe, hiv, grupa krwi i toxoplazmoza (igg, igm). wiecie moze ile to orientacyjnie moze kosztowac? sam hiv czytalam ze 20-30 zl...:-(

mhh zastanawiam sie czy znowu bedziesz sie robic na blysk i beda panowie z gazowni i listonosz :-D
ashika dzis znow byl listonosz ale mnie zaskoczyl. dopiero weszlam z zakupow :-D:-D:-D wiec bylam w czapce bojowkach i przyciasnej puchowce. dobrze ze chociaz pomalowana :-D:-D. zwlaszcza teraz jestem pociagajaca...;-) dresik, kapcie i czekoladka w rece hihihi

malewa mój Szumuś tej ząbkuje i marudny przez to strasznie.Ma 10 ząbków, a teraz 2 jednoczesnie mu wychodzą i mamy masakrę,bo nie bardzo chce jeść,śpi też niewiele noi wszystko pakuje do buzi.O tej godz. do pracy???:szok:Matko kochana-nie dałabym rady:no:

Ashika to teraz Mama może sprawi Ci nową kurteczkę;-)Ja się tu śmieję,a czekam tylko kiedy mi guzik trzaśnie w płaszczu,bo dopina się ledwo,ledwo..

Co do lumpków to faktycznie trzeba sobie sobie jakiś fajny.Ja mam takie 3,duże szmateksy.Do innych nie chodzę,bo ile razy bym nie poszła to samo dziadostwo mają.Kupiłam już 2 pary spodni ciążowych w ciuchach,a w moim rozmiarze to niestety niełatwe.

ale pocieszmy sie ze dupcie i nogi mamy jak przed ciaza. z tylu to pewnie nic sie nie zmienilo :)) mnie tylko dobija ze kurtka puchowa zaczyna byc w brzuchu ciasna a plaszczyk jak szlam do gina zalozylam 1 raz od 3 tyg i .....nie zapielam go na guziki niestety :-D:-D:-D nie dalo sie-tylko paskiem zawiazalam
wiesz jeszcze tyle miesiacy przed nami iec wszystko moze sie zmienic ;-)

mammi a przestan zostawiam ta galarete rodzicom:happy2:

Ja to zle sie juz czuje z tym pol ciazowym brzuchem :baffled:
mowie pol dlatego ,ze tam gdzie siega macica czyli do polwy mam jak ciazowy a gora normalnie jak flak od jedznia .. boje sie ,ze znowu zalapie dola z kazdym dodatkowym kilogramem bo i tak mam ich za duzo .....

reklama
vanilka, ewentualnie możesz lecieć z warszawy a galaretkę zostawić u mnie chętnie przyjmuję dary żywnościowe:-D

u nas kiedyś był fajny lumpek, a teraz same śmieci. Jk zarzucą ceną w granicach 56 zł/kg to mi się odechciewa w ogóle tam wchodzić.

a w ogóle to chciałam napisać że wy to popierdółki jesteście :-D tak was czytam i mam ochotę co poniektóre przerzucić przez kolano i złoić dupsko :-) ja Wam wytrzepie te hormony :cool2:
ja wsunęłam marchewkę, a na kolację będę jeść moją zachcianeczkę - szproty w pomidorze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry