jedyneczka
Fan(ka)
Atabe no nie mogę z tym turlaniem:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jestem z łodzi u nas jest tego od grona ale są własnie ze trzy takie wypasione ,sa dosc drogie bo za kilo nieraz jest tam 60 zł zalezy w jaki dzien ale opłaca sie szczególnie lekkie bluzeczki albo dzieciece ciuszki poprostu szok tylko mi gały latałyA gdzie macie takie fajne lumpeksy??U nas we Wrocku mało albo niefajne...
atebe, ashika ja jeszcze ide po łupy do kolezanki w niedzielejuz mi obiecala swoje dwie puchowki, w ktore sie nie dopina z racji duuuuuzego przytycia (nieciazowego). i o jakichs portkach tez mowila....;-):-)

ashika dzis znow byl listonosz ale mnie zaskoczyl. dopiero weszlam z zakupowmhh zastanawiam sie czy znowu bedziesz sie robic na blysk i beda panowie z gazowni i listonosz![]()

wiec bylam w czapce bojowkach i przyciasnej puchowce. dobrze ze chociaz pomalowana 
. zwlaszcza teraz jestem pociagajaca...;-) dresik, kapcie i czekoladka w rece hihihi
Matko kochana-nie dałabym rady

wiesz jeszcze tyle miesiacy przed nami iec wszystko moze sie zmienic ;-)ale pocieszmy sie ze dupcie i nogi mamy jak przed ciaza. z tylu to pewnie nic sie nie zmienilo) mnie tylko dobija ze kurtka puchowa zaczyna byc w brzuchu ciasna a plaszczyk jak szlam do gina zalozylam 1 raz od 3 tyg i .....nie zapielam go na guziki niestety
nie dalo sie-tylko paskiem zawiazalam

tak was czytam i mam ochotę co poniektóre przerzucić przez kolano i złoić dupsko :-) ja Wam wytrzepie te hormony