reklama

Lipiec 2010

reklama
ashika ja wlasnie sie ciesze ze wykonczylam tego szatana w slodkiej postaci :-D:-D:-D naprawde z reka na sercu od moich urodzin 27 listopada ciagle mam w domu pelno slodyczy typu czekolady bombonierki mikolaje a nic nie kupuje tylko wszystko gifty. a jak sa to ja je BEDE zarla. ale wreszcie je wykonczylismy. uwierzcie ze mialam 8 bombonierek
vanilka ale to 34 to juz chyba raczej przeszlosc odlegla :-D

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj tylko kupiłam dwa cycniki bezszwowe, bo jak siedzę w domu to strasznie mnie te koronki, upięcia uciskają. A tak jest przynajmniej luźno i wygodnie.
Chciałam jeszcze jakiś płaszczyk za pupę, ale nie wiem już sama. Szkoda mi kasy, a nie wiem w jaki rozmiar musiałabym się zaopatrzyć, żeby kupowanie miało sens. W sumie jeszcze aż tak bardzo nie utyłam, a brzucha mi wywala dopiero wieczorem.

reklama
dzamena a od kogo taki prezent jeśli to nie tajemnica?:tak:

Zajadłam 15 pierogów z kapustą i grzybami:baffled:
a dzisiaj M przytargał je od naszego sasiada bo tamten kupił małemu juz łóżko normalne .bardzo ładne kolor palona kawa z ,aokrąglone, z szufladka i nawet materacyk kokosowy cały zafoliowany wiec napewno ne jest przesikany,powiedział ze mam nie dziekowac bo za takie rzeczy sie nie dziekuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry