reklama

Lipiec 2010

ja dzisiaj tylko kupiłam dwa cycniki bezszwowe, bo jak siedzę w domu to strasznie mnie te koronki, upięcia uciskają. A tak jest przynajmniej luźno i wygodnie.
Chciałam jeszcze jakiś płaszczyk za pupę, ale nie wiem już sama. Szkoda mi kasy, a nie wiem w jaki rozmiar musiałabym się zaopatrzyć, żeby kupowanie miało sens. W sumie jeszcze aż tak bardzo nie utyłam, a brzucha mi wywala dopiero wieczorem.
mysza ja wlasnie tez mialam zamiar dzis kupic bezszwowe jakies i wygodne, bo biust mi bardzo urosl i boje sie ze bedzie obwisly . ja po domu chodze bez biustonosza, bo nienawidze tego ustrojstwa. ale tak sie juz dluzej nie da wiec musze jakis wygodny. a ten bezszowy z fiszbinami masz> czy taki zupelnie miekki?

reklama
a dzisiaj M przytargał je od naszego sasiada bo tamten kupił małemu juz łóżko normalne .bardzo ładne kolor palona kawa z ,aokrąglone, z szufladka i nawet materacyk kokosowy cały zafoliowany wiec napewno ne jest przesikany,powiedział ze mam nie dziekowac bo za takie rzeczy sie nie dziekuje
łooooo... ale ci fajnie. tez bym chciala taki prezent. moze dziadki dzidziowi dadza jedni albo drudzy ;-):-):-)

moj kochany wlasnie na meczyk siatkowki poszedl. ma dwa wejscia z karnetu szefa bo pojechal na narty wiec mu sie trafilo.dzieki temu moge sobie popoludniu posiedziec na kompiee. :happy2:

mysza ja wlasnie tez mialam zamiar dzis kupic bezszwowe jakies i wygodne, bo biust mi bardzo urosl i boje sie ze bedzie obwisly . ja po domu chodze bez biustonosza, bo nienawidze tego ustrojstwa. ale tak sie juz dluzej nie da wiec musze jakis wygodny. a ten bezszowy z fiszbinami masz> czy taki zupelnie miekki?

Ja to mam małe cycki - normalnie A teraz jakieś małe B, więc mnie wystarczy taki miękki. Przed ciążą też chodziłam bez, bo nie miało mi co opaść :-D Ale super się czuję bo nic nie uciska, a jakieś tam zabezpieczenie zawsze jest. Jak łażę bez to mi zawsze sutki poodparza :baffled:

a po co bedziesz kupowac skoro tak ci cycuchy urosły to chodz nadal bez ,czy ty zdajesz sobie sprawe ze nie tylko listonosz ale tez cała meska czesc poczty by przychodziła z listami.

reklama
To wolno w końcu fetę,czy nie???Bo ja kurka już oddłuższego czasu mam ochotę,ale kupuję zwykły biały ser,bo myślałam,że nie możemy.Tu-na forum ktoś kiedyś o tym pisał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry