reklama

Lipiec 2010

reklama
a czemu fety nie? uwielbiam i wcinam co chwile z jakas salatka
ashika wiesz co nie wiem czemu nie mozna. podawali go w grupie z serami plesniowymi jako dojrzewajacy.chyba dlatego.rowniez tych wszystkich owczych i kozich typu oscypki, ktore uwielbiam i z tego powodu to naprawde mi [przykro :-(:-(:-(
ja juz i tak mam wyrzuty sumienia ze jem te udka wedzone i skrzydelka. dostalam opieprz od mamy wczoraj. dzis tez z rozpedu pozarlam kawalek boczku wedzonego surowego

a po co bedziesz kupowac skoro tak ci cycuchy urosły to chodz nadal bez ,czy ty zdajesz sobie sprawe ze nie tylko listonosz ale tez cała meska czesc poczty by przychodziła z listami.
dzamena!!!!! :-D:-D:-D no nieeeee :-D:-D:-D wychodze na jakas niewyzyta hihihi. teraz by chodzili a po ciazy jakby raz przyszli, to zaczeliby sie zastanawiac dlaczego mam taki dziwny fald brzuszny z przedzialkiem posrodku :-D:-D:-D

reklama
dzamena - gratuluję zakupów. Z durga połówka pogodzicie się-zobaczysz:-)

atabe - ja tez się dzis w pasie mierzyłam-to aż się przestraszyłam

Louise - nie mam pojecia ile te badania mogą cie wynieść. Ja w H&M spodnie ciążowe to rozmiar 36 kupiłam,  przed ciążą tez 34 nosiłam ewentualnie 36.

Mysza 1984- mi jakoś tez specjalnie biust nie urósł-zrobił sie bardziej pełny-choć mąż mówi ze widac róznicę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry