Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ashika wiesz co nie wiem czemu nie mozna. podawali go w grupie z serami plesniowymi jako dojrzewajacy.chyba dlatego.rowniez tych wszystkich owczych i kozich typu oscypki, ktore uwielbiam i z tego powodu to naprawde mi [przykro :-a czemu fety nie? uwielbiam i wcinam co chwile z jakas salatka
dzamena!!!!!a po co bedziesz kupowac skoro tak ci cycuchy urosły to chodz nadal bez ,czy ty zdajesz sobie sprawe ze nie tylko listonosz ale tez cała meska czesc poczty by przychodziła z listami.

no nieeeee 

wychodze na jakas niewyzyta hihihi. teraz by chodzili a po ciazy jakby raz przyszli, to zaczeliby sie zastanawiac dlaczego mam taki dziwny fald brzuszny z przedzialkiem posrodku 

mammi ja czytalam w paru artykulach ze nie wolno. i ja sobie odpuszczam bo srednio za nia przepadamTo wolno w końcu fetę,czy nie???Bo ja kurka już oddłuższego czasu mam ochotę,ale kupuję zwykły biały ser,bo myślałam,że nie możemy.Tu-na forum ktoś kiedyś o tym pisał.