reklama

Lipiec 2010

reklama
oj lepiej sie nie mierzyc ja tydzien temu popelnilam ten blad i juz nie mam zamiaru go powtarzac :wściekła/y:
ale pocieszmy sie ze dupcie i nogi mamy jak przed ciaza. z tylu to pewnie nic sie nie zmienilo :)) mnie tylko dobija ze kurtka puchowa zaczyna byc w brzuchu ciasna a plaszczyk jak szlam do gina zalozylam 1 raz od 3 tyg i .....nie zapielam go na guziki niestety :-D:-D:-D nie dalo sie-tylko paskiem zawiazalam

Vanilka wpadłamna genialny pomysł- słoiki możesz przecież turlać, nie musisz dzwigać:-D:-D:-D

a paski dawno odeszły w zapomnienie, zresztą i tak wszystko mi za ciasne to po co mi pasek:baffled:

ale pocieszmy sie ze dupcie i nogi mamy jak przed ciaza. z tylu to pewnie nic sie nie zmienilo :)) mnie tylko dobija ze kurtka puchowa zaczyna byc w brzuchu ciasna a plaszczyk jak szlam do gina zalozylam 1 raz od 3 tyg i .....nie zapielam go na guziki niestety :-D:-D:-D nie dalo sie-tylko paskiem zawiazalam

nic mi nie mów mi zamek poszedł w kurtce jak probowałam sie dopiąć:szok:

no mnie sie dzis oberwalo od mamy w przedszkolu a co ty taka nie pozapinana i przystartowala do mnie i zaczela zapinac kurtke ale jak zlapala zamek na dole i chciala zasunac to ups zonk dalej nie da rady :-D:-D:-D i mowie do niej no widzisz takie male a juz sie babci stawia :-D:-D:-D

Witam dziewczyny

Eh ja dzisiaj dzień ciężki mialam, a jeszcze się w polowie nawet nie skończył. Chwili nawet nie miałam żeby tu zajzec a co dopiero przeczytac te stronice.
Dzisiaj z M jakis mamy dzień pec.... u nieg w pracy same awarie, mala caly dzień marudna, chyba zabki jej wychodzą, pół dnia ją nosiła do tego nerwy i już mnie po tym całym dniu brzuch tak boli, a jeszcze za chwile do pracy musze iść:-(

reklama
mruczka na pewno sa jakies fajne u was, wroclaw dosc duzy. nawet w naszej dziurze jest pare w miare duzych i fajnych :-)

atebe, ashika ja jeszcze ide po łupy do kolezanki w niedziele :-D:-D:-D juz mi obiecala swoje dwie puchowki, w ktore sie nie dopina z racji duuuuuzego przytycia (nieciazowego). i o jakichs portkach tez mowila....;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry