reklama

Lipiec 2010

reklama
mruczka racja,hormony to nam dają popalić. Mój M to kilka dni temu zrobił wielkie oczy i powiedział " jaka ty jesteś fajna dziewczyna i się uśmiechać potrafisz, już zapomniałem czemu tak szalałem za tobą" , hm musiałam mu nieźle dopalić przez pierwsze tygodnie:-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa o Izabelci:happy2:

mruczka wracaj do nas szybko:happy2:Nikt nie chciał Cie urazić i nie chodziło o Ciebie.

tiffi przechodziłam niedawno jelitówkę.Dostałam Gastrolit,lakcid i gdyby nie przeszło po 1 dniu nifuroksazyd.Lekarka kazała mi trzymac dietę,dużo pić i odpoczywać.Będzie dobrze.Mi przeszło gdzieś po 2 dniach,ale niektórzy chorują dłużej.:-(

Znowu mnie nakręciłyście i właśnie żurek sie gotuje:tak:Ostatnio moje menu jest ustalane przez forum

a byłaś u internisty, czy to gin tak zalecił. czasem brzuch mnie tak zaboli, że mnie skręca
atabe płukaj gardło wodą z solą, mnie pomogło

reklama
a byłaś u internisty, czy to gin tak zalecił. czasem brzuch mnie tak zaboli, że mnie skręca
atabe płukaj gardło wodą z solą, mnie pomogło
tiffi jak masz skurcze to jednak lepiej idz do lekarza. ja wlasnie przy tej mojej jelitowce mialam takie skurcze zoladka przy biegunce i lekarka mi powiedzila, ze wtedy trzeba isc koniecznie do lekarza. naprawde cie nie chce straszyc, ale powiedziala mi, ze przez takie skurcze mozna stracic dziecko i ze dawniej wywolywanie skurczy to byl sposob naszych babc na pozbycie sie ciazy. dlatego pisalam ci wczesniej o nospie. nie mozna tego lekcewazyc. mi lekarka przepisala wlasnie, zeby w takich wypadkach brac nospe 3 x dziennie po 2 tabletki i wegiel medyczny na powstrzymanie biegunki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry