atabe
Fanka BB :)
do mruczki napisalam a teraz bede siedziec obgryzac paznokcie i czekac na odpowiedz :--
-(
kobieto to nie twoja wina, że mruczka źle to zrozumiała. napisałaś, napewno zrozumie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
do mruczki napisalam a teraz bede siedziec obgryzac paznokcie i czekac na odpowiedz :--
-(

moglabym jej jeszcze sms wyslac ale nie byloby to przesada i naduzyciem??
Jestem, przepraszam za te nerwy,ale mi się tak przykro zrobiło:-( Chyba te hormony![]()

Jestem, przepraszam za te nerwy,ale mi się tak przykro zrobiło:-( Chyba te hormony![]()
Dzięki dziewczyny za miłe słowa o Izabelci
mruczka wracaj do nas szybkoNikt nie chciał Cie urazić i nie chodziło o Ciebie.
tiffi przechodziłam niedawno jelitówkę.Dostałam Gastrolit,lakcid i gdyby nie przeszło po 1 dniu nifuroksazyd.Lekarka kazała mi trzymac dietę,dużo pić i odpoczywać.Będzie dobrze.Mi przeszło gdzieś po 2 dniach,ale niektórzy chorują dłużej.:-(
Znowu mnie nakręciłyście i właśnie żurek sie gotujeOstatnio moje menu jest ustalane przez forum
tiffi jak masz skurcze to jednak lepiej idz do lekarza. ja wlasnie przy tej mojej jelitowce mialam takie skurcze zoladka przy biegunce i lekarka mi powiedzila, ze wtedy trzeba isc koniecznie do lekarza. naprawde cie nie chce straszyc, ale powiedziala mi, ze przez takie skurcze mozna stracic dziecko i ze dawniej wywolywanie skurczy to byl sposob naszych babc na pozbycie sie ciazy. dlatego pisalam ci wczesniej o nospie. nie mozna tego lekcewazyc. mi lekarka przepisala wlasnie, zeby w takich wypadkach brac nospe 3 x dziennie po 2 tabletki i wegiel medyczny na powstrzymanie biegunkia byłaś u internisty, czy to gin tak zalecił. czasem brzuch mnie tak zaboli, że mnie skręca
atabe płukaj gardło wodą z solą, mnie pomogło