reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny,
Dzięki za dobre słowo. Dopiero niedawno zadzwonił lekarz (musiałam jeszcze raz do nich dzwonić,że czekam na telefon - no cóż prywatna służba zdrowia).
Powiedziałam co i jak, a on mi powiedział tylko, że to może być coś jak jelitówka, że teraz dużo osób na to choruje. Kazał dużo pić, ale powiedział, że nie jest internistą i ze jakbym się gorzej czuła to żeby podjechać do internisty. No i tak naprawdę tyle.
Ja to nawet myślałam, że to po duphastonie, ale on powiedział, ze na pewno nie.
Ja póki co leżę w łóżku i staram się dużo pić np.kompot z jagód (podobno jagody są ok), ale na pewno schudłam, brzuch mi zmalał i jakoś martwię się o dzidzię.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny za dobre słowo.
emih kiedyś raz na to chorowałam tylko wtedy też wymiotowałam, a teraz biegunka "tylko". No i tak od początku podejrzewałam że to to, ale wiesz co innego sama chorować a co innego z dzidziusiem echhh

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa o Izabelci:happy2:

mruczka wracaj do nas szybko:happy2:Nikt nie chciał Cie urazić i nie chodziło o Ciebie.

tiffi przechodziłam niedawno jelitówkę.Dostałam Gastrolit,lakcid i gdyby nie przeszło po 1 dniu nifuroksazyd.Lekarka kazała mi trzymac dietę,dużo pić i odpoczywać.Będzie dobrze.Mi przeszło gdzieś po 2 dniach,ale niektórzy chorują dłużej.:-(

Znowu mnie nakręciłyście i właśnie żurek sie gotuje:tak:Ostatnio moje menu jest ustalane przez forum

tiffi mam nadziej, że niebawem ci przejdzie.
mnie gardło boli i psikam sobie tantum verde, mam nadzieje, że pomoże.
na obiad miałam kotleciki z kurczaka w panierce, ziemniaczki pire, kapuste czerwoną i buraczki w całożci:tak: i widzicie nie było ogorków;-)
mruczka wracaj- nie ma powodu by cie tu nie było!
a teraz sie nuuudze:cool2:

atabe no niezle-generalne sprzatanie,obiadek.Widzę,że siły dopisują:happy2:A mnie nawet drugiego dania nie chciało sie robić:zawstydzona/y:Dla synka mam w słoiczku, córa je w szkole.
Macie dziewczyny jakis ciekawy przepis na żeberka?upiłam dziś,ale już robic nie będę.Może jutro lub w sobotę.

Ashika to teraz będzie na odwrot i dzidzia będzie całe nocki przesypiała:tak:

Oby oby trzymam kciuki za to :tak:

przepraszam, już się nie będę odzywać.Szkoda,że tak zareagowałyście. Mam nadzieję,że nigdy takiej pomocy nie będziecie potrzebować. Po prostu myślałam,że we "własnym" ronie to nikogo tak nie zbulwersuje, ani nie wk...
Trzymajcie się!

Mruczka my nie o tobie tylko o obcych co sprzedaja np. ciuchy ciazowe po sobie :wściekła/y:
Jak komus trzeba pomagac to w ogole nie ma o czym mowic i mozesz smialo pisac :tak::tak::tak:

Jejciu jak mi glupio bo o tym pierwsza napisalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisze do niej na priv i maila posle bo sobie tego nei wybacze jesli dziewczyna mysli zo to o niej bylo

atabe no niezle-generalne sprzatanie,obiadek.Widzę,że siły dopisują:happy2:A mnie nawet drugiego dania nie chciało sie robić:zawstydzona/y:Dla synka mam w słoiczku, córa je w szkole.
Macie dziewczyny jakis ciekawy przepis na żeberka?upiłam dziś,ale już robic nie będę.Może jutro lub w sobotę.

ale ja też miałam tylko jedno danie;-)
a mieszkanie, wierz mi wymagało już generalnego sprzątania:tak:
z żeberkami nie pomoge, ale chętnie się przyłącze do zapytania o przepis, bo zrobiłas mi apetyt na nie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry