reklama

Lipiec 2010

reklama
przepraszam, już się nie będę odzywać.Szkoda,że tak zareagowałyście. Mam nadzieję,że nigdy takiej pomocy nie będziecie potrzebować. Po prostu myślałam,że we "własnym" ronie to nikogo tak nie zbulwersuje, ani nie wk...
Trzymajcie się!
Mruczka to nie bylo o Tobie i o tym co wstawilas bezinteresownie tylko o obcych laskach z innych watkow ktore tu reklamuja rzeczy ktore SPRZEDAJA na allegro! zle Nas zrozumialas...
dlatego Ashika napisala ze pozostaje Nam czekac na watek zamkniety zeby "obcy" nie wrzucali swoich reklam!!! a Ty jestes przeciez Nasza i bedziesz z Nami tez na zamknietym!!!

Mruczka to nie bylo o Tobie i o tym co wstawilas bezinteresownie tylko o obcych laskach z innych watkow ktore tu reklamuja rzeczy ktore SPRZEDAJA na allegro! zle Nas zrozumialas...
dlatego Ashika napisala ze pozostaje Nam czekac na watek zamkniety zeby "obcy" nie wrzucali swoich reklam!!! a Ty jestes przeciez Nasza i bedziesz z Nami tez na zamknietym!!!

acha juz chyba rozumiem. Ale przecież nikt do Mruczki nie miał pretensji, nie?

Mruczka ja się wtrącę, ja np.nawet nie powiązałam tego dialogu na forum z tobą tylko z tymi wtrętami typu "sprzedam, głosuj na moje dziecko itp." i myślę że nie odnosiło się to do Ciebie wcale a wcale więc nie smutaj;-)
peerla no to przyjażdżaj i ładuj akumulatorki polskim jedzonkiem:tak: jakie to trudne pewnie dla Ciebie, tu smaki straszne na coś a tego nie ma:-(
Ja własnie wróciłam ze sklepu i po obejściu całego marketu kupiłam......... wiśnie mrożone:blink:ale w cukierni jeszcze kartofelka i ciacho ptysiowe mniam:tak:

reklama
Bosiu Emih mi tez zrobilas MEGA ochote na chalke z maselkiem... :szok:
bezlitosna jestes normalnie! w UK nie ma chalki :no: i co ja teraz biedna zrobie???
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
No biję się w pierś, faktycznie, zapomnaiłam że tam u Was kiepsko z wypasionym pieczywem, bo chyba Kama swego czasu prosiła nawet o paczkę z razowcem :baffled: Juz nie będę kusić nikogo prócz siebie :cool2:
POdpisuje się :tak:

Ashika- to ja też będę miała spokojne dziecko :-D Ale miejmy nadzieję ze coś w tym jest, w poprzedniej ciąży spałam wszędzie i o każdej porze, a gdy Kasia się urodziła- przez pierwszy rok jakieś średnio 3-4godz na dobę :baffled: I szczerze: nie ciążą, a tym jestem najbardziej przerażona :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Tiffi, a ty czasem normalnie ratavirusa nie złapałaś? (mówią na to: grypa żołądkowa, je;itówka itp) jesli nigdy wcześniej nie chorowałaś- może i kilka dni cię potrzymać- leku na to nie ma. Tylko pić, aby się nie odwodnić i ew. kupić orsalit aby uzupełnić sole mineralne itd które wypłukało CI z organizmu...

Oczekiwanie- a coś ty taka tajemnicza? Pewnie jedziesz gdzieś zabalować i nie chcesz aby nam ślinka pociekła ;-) Miłej zabawy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry