Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mruczka to nie bylo o Tobie i o tym co wstawilas bezinteresownie tylko o obcych laskach z innych watkow ktore tu reklamuja rzeczy ktore SPRZEDAJA na allegro! zle Nas zrozumialas...przepraszam, już się nie będę odzywać.Szkoda,że tak zareagowałyście. Mam nadzieję,że nigdy takiej pomocy nie będziecie potrzebować. Po prostu myślałam,że we "własnym" ronie to nikogo tak nie zbulwersuje, ani nie wk...
Trzymajcie się!
przepraszam, już się nie będę odzywać.Szkoda,że tak zareagowałyście. Mam nadzieję,że nigdy takiej pomocy nie będziecie potrzebować. Po prostu myślałam,że we "własnym" ronie to nikogo tak nie zbulwersuje, ani nie wk...
Trzymajcie się!
Mruczka to nie bylo o Tobie i o tym co wstawilas bezinteresownie tylko o obcych laskach z innych watkow ktore tu reklamuja rzeczy ktore SPRZEDAJA na allegro! zle Nas zrozumialas...
dlatego Ashika napisala ze pozostaje Nam czekac na watek zamkniety zeby "obcy" nie wrzucali swoich reklam!!! a Ty jestes przeciez Nasza i bedziesz z Nami tez na zamknietym!!!
no wlasnie to napisalam! mam nadzieje ze to przeczyta...acha juz chyba rozumiem. Ale przecież nikt do Mruczki nie miał pretensji, nie?
tak, jade 26 stycznia! i juz mamie zapowiedzialam ze bede jadla tylko to czego nie ma tu...perla musisz przyjechac do Polski na krotkie wakacje. i na chalke i na ogorki i kapuste kiszona :-):-):-)
dokladnie. Mruczka no jasne ze nie-nie bierz tego do siebieacha juz chyba rozumiem. Ale przecież nikt do Mruczki nie miał pretensji, nie?
:-)tak, jade 26 stycznia! i juz mamie zapowiedzialam ze bede jadla tylko to czego nie ma tu...

.. i pierogi i kielbasa i zurek...i normalne pieczywo...
jakie to trudne pewnie dla Ciebie, tu smaki straszne na coś a tego nie ma:-(
ale w cukierni jeszcze kartofelka i ciacho ptysiowe mniam
No biję się w pierś, faktycznie, zapomnaiłam że tam u Was kiepsko z wypasionym pieczywem, bo chyba Kama swego czasu prosiła nawet o paczkę z razowcemBosiu Emih mi tez zrobilas MEGA ochote na chalke z maselkiem...
bezlitosna jestes normalnie! w UK nie ma chalkii co ja teraz biedna zrobie???
![]()
Juz nie będę kusić nikogo prócz siebie 
POdpisuje sięMruczka to nie bylo o Tobie i o tym co wstawilas bezinteresownie tylko o obcych laskach z innych watkow ktore tu reklamuja rzeczy ktore SPRZEDAJA na allegro! zle Nas zrozumialas...
dlatego Ashika napisala ze pozostaje Nam czekac na watek zamkniety zeby "obcy" nie wrzucali swoich reklam!!! a Ty jestes przeciez Nasza i bedziesz z Nami tez na zamknietym!!!

Ale miejmy nadzieję ze coś w tym jest, w poprzedniej ciąży spałam wszędzie i o każdej porze, a gdy Kasia się urodziła- przez pierwszy rok jakieś średnio 3-4godz na dobę
I szczerze: nie ciążą, a tym jestem najbardziej przerażona