reklama

Lipiec 2010

Mysza to faktycznie taktowny wobec Ciebie, się chwali:happy2:
Vanilka znieczulenie miałaś? Ja byłam rok temu u kontroli więc wypada znów iść a boję się okropnie dentka, jak widzę ten szpikulec którym bada to już jestem jednością z fotelem:no:

reklama
a co do wtrącania się innych mam. Może ja patrzę na to inaczej, bo nie mam jeszcze swoich dzieci, ale niezależnie od tego, kiedy ta mama rodziła, czy w lipcu, czy we wrześniu, czy w 2006 czy 2009, czy jest z naszego wątku, wszystkie rady jakie dają są dla mnie cenne. Może kiedyś mi się po prostu przydadzą. Denerwuje mnie wrzucanie linków, że ktoś, coś sprzeda, bo przychodzę tu na forum w innym celu. Jakbym potrzebowała, to mogę wejść na allegro. A jeżeli chodzi o głosowanie na czyjeś dziecko, jeżeli danej mamie to pomoże, to proszę o informację na priv. Korona z głowy mi nie spadnie, jak zagłosuję. To tylko tak, ten tego, od siebie, no chciałam napisać, nie zlinczujcie mnie, no :-D:-D

Mysza to faktycznie taktowny wobec Ciebie, się chwali:happy2:
Vanilka znieczulenie miałaś? Ja byłam rok temu u kontroli więc wypada znów iść a boję się okropnie dentka, jak widzę ten szpikulec którym bada to już jestem jednością z fotelem:no:
nie,nie mialam znieczulenia bo nie bylo potrzeby :happy2:
3 tyg.temu mialam zatruwanego tego zeba w UK i wtedy dala mi troszeczke znieczulenia (ale i tak czulam) wiec teraz nie trzeba bylo ,nic nie bolalo :happy2:

ja idę do dentysty 4 lutego. Potem idę dopiero w marcu, bo trzeba jakoś finanse podzielić. Mój M ma w lutym aż 8 wizyt :baffled: Ale to dobrze, w końcu go zmusiłam. Też miał zatruwanego zęba, ale niestety czeka go leczenie kanałowe.

Vanilka to chyba pójde, nie chcę być szczerbatą mamą:-)
A wiecie miałam taka znajomą, 45 lat, paliła klubowe i miała straszne zęby w kamieniu i popsute i wiecie ona nigdy nie chodziła do dentka bo się bała i stwierdziła że jak jej się wszystkie sypną to pójdzie wyrwać pod narkozą i sobie sprawi szczęke i nie będzie miała już nigdy kłopotu z dentystą:tak:

moi rodzice palą jak smoki, mają po 50 lat, i tylko po jednym zębie wstawionym. No ale wiadomo nie są te ich zęby jakieś rewelacyjne. Za to moja teściowa ma już cały gibis a jest młodsza :-D Tylko to też ma swoje uroki, bo na ostatniej imprezie wyrzygała go do kibla:-D:-D

reklama
spadam, będę później, bo jak zwykle jestem ze wszystkim w kaczej d...
jutro gości mam, ale na szczęście ich liczba drastycznie zmalała z 3 osobników płci żeńskiej do 2 w/w płci:-D Zgodziłam się na ich goszczenie, bo mają ze sobą przywieźć żarełko. :-D Ale przynajmniej posprzątam, żeby nie mówili, że w syfie mieszkamy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry