reklama

Lipiec 2010

reklama
padam na twarz:sorry2: skorzystałam z okazji ze M w domu i posprzątaliśmy całe mieszkanie, no ale jest pięknie i nawet pachnie:-D
ide obiad zrobić, bo głodna jestem strasznie:tak:
Ashika to teraz będzie na odwrot i dzidzia będzie całe nocki przesypiała:tak:
tiffi biedactwo jak się czujesz?
Vanilka nie zapomnij dziś o masce:cool2:
oczekiwanie masz nas dosyć?;-)

Dziewczyny ledwo żyję. Od wczoraj mam biegunkę, myślałam, że już przeszło, a w nocy i rano znów, strasznie mnie to wymęczyło. A jeszcze się tak przestraszyłam bo na papierze zobaczyłam krew żywą, ale po szybkim opanowaniu myśli wydobyła się z innego miejsca, to przez tą biegunkę. Przepraszam za dość "ostry" opis.
Póki co zadzwoniłam centrum i jakiś ginekolog ma do mnie zadzwonić, więc czekam.
Nie wiem czy to jakiś wirus, ale na to wygląda. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku z dzidzią, bardzo się wystraszyłam.

tiffi mam nadzieje ze juz sie ktos z tej przychodni z toba skontaktowal :-( a jak nie to bierz koniecznie ten wegiel!!! no i duzo plynow zebys sie nie odwodnila biedactwo

jedyneczka dzieki-fajnie sie oglada na kompie-co nieciekawe (czolowka, przypomnienia) przewijam i ogladam 4 odc jednym ciagiem
emih, niedobra ty :-) no taka mi ochote na chalke zrobic....:-):tak: a ja juz bylam w sklepie rano i nie wyjde 2 raz.ehhhh....

zurek sie robi-boze jak bosko pachnie-jeszcze nie gotowy a juz bym go jadla. ide zaraz boczus przesmazyc i dodac grzyby ale bede tu w przerwach do was zagladac

Vanilka to chyba pójde, nie chcę być szczerbatą mamą:-)
A wiecie miałam taka znajomą, 45 lat, paliła klubowe i miała straszne zęby w kamieniu i popsute i wiecie ona nigdy nie chodziła do dentka bo się bała i stwierdziła że jak jej się wszystkie sypną to pójdzie wyrwać pod narkozą i sobie sprawi szczęke i nie będzie miała już nigdy kłopotu z dentystą:tak:
hihihi. moja kolezanka z pracy tez tak mowi ale dla mnie to jest straszne.twierdzi ze sztuczne to przynajmniej rowne i biale.brrrrr. ja na szczescie przed sama ciaza poszlam na usuniecie kamienia i przeglad. wszystko mialam zdrowe, wiec nic nie leczylam i tak sie przygotowalam. ale teraz wiadomo...dzidzius pobiera wapn i pewnie cos sie bedzie dzialo z klawiaturka, wiec za miesiac , dwa pojde na kontrole tez

tiffi mam nadzieje ze juz sie ktos z tej przychodni z toba skontaktowal :-( a jak nie to bierz koniecznie ten wegiel!!! no i duzo plynow zebys sie nie odwodnila biedactwo

jedyneczka dzieki-fajnie sie oglada na kompie-co nieciekawe (czolowka, przypomnienia) przewijam i ogladam 4 odc jednym ciagiem
emih, niedobra ty :-) no taka mi ochote na chalke zrobic....:-):tak: a ja juz bylam w sklepie rano i nie wyjde 2 raz.ehhhh....

zurek sie robi-boze jak bosko pachnie-jeszcze nie gotowy a juz bym go jadla. ide zaraz boczus przesmazyc i dodac grzyby ale bede tu w przerwach do was zagladac
Bosiu Emih mi tez zrobilas MEGA ochote na chalke z maselkiem... :szok:
bezlitosna jestes normalnie! w UK nie ma chalki :no: i co ja teraz biedna zrobie???
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry