oczekiwanie
Fanka BB :)
Dziewczynki ja na troche znikne z forum, nie wiem dzien moze dwa , moze dluzej. Takze nei martwcie sie o mnie. Trzymajcie sie cieplutko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

skorzystałam z okazji ze M w domu i posprzątaliśmy całe mieszkanie, no ale jest pięknie i nawet pachnie

Dziewczyny ledwo żyję. Od wczoraj mam biegunkę, myślałam, że już przeszło, a w nocy i rano znów, strasznie mnie to wymęczyło. A jeszcze się tak przestraszyłam bo na papierze zobaczyłam krew żywą, ale po szybkim opanowaniu myśli wydobyła się z innego miejsca, to przez tą biegunkę. Przepraszam za dość "ostry" opis.
Póki co zadzwoniłam centrum i jakiś ginekolog ma do mnie zadzwonić, więc czekam.
Nie wiem czy to jakiś wirus, ale na to wygląda. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku z dzidzią, bardzo się wystraszyłam.
a ja juz bylam w sklepie rano i nie wyjde 2 raz.ehhhh....hihihi. moja kolezanka z pracy tez tak mowi ale dla mnie to jest straszne.twierdzi ze sztuczne to przynajmniej rowne i biale.brrrrr. ja na szczescie przed sama ciaza poszlam na usuniecie kamienia i przeglad. wszystko mialam zdrowe, wiec nic nie leczylam i tak sie przygotowalam. ale teraz wiadomo...dzidzius pobiera wapn i pewnie cos sie bedzie dzialo z klawiaturka, wiec za miesiac , dwa pojde na kontrole tezVanilka to chyba pójde, nie chcę być szczerbatą mamą:-)
A wiecie miałam taka znajomą, 45 lat, paliła klubowe i miała straszne zęby w kamieniu i popsute i wiecie ona nigdy nie chodziła do dentka bo się bała i stwierdziła że jak jej się wszystkie sypną to pójdzie wyrwać pod narkozą i sobie sprawi szczęke i nie będzie miała już nigdy kłopotu z dentystą![]()
Bosiu Emih mi tez zrobilas MEGA ochote na chalke z maselkiem...tiffi mam nadzieje ze juz sie ktos z tej przychodni z toba skontaktowal :-( a jak nie to bierz koniecznie ten wegiel!!! no i duzo plynow zebys sie nie odwodnila biedactwo
jedyneczka dzieki-fajnie sie oglada na kompie-co nieciekawe (czolowka, przypomnienia) przewijam i ogladam 4 odc jednym ciagiem
emih, niedobra ty :-) no taka mi ochote na chalke zrobic....:-)a ja juz bylam w sklepie rano i nie wyjde 2 raz.ehhhh....
zurek sie robi-boze jak bosko pachnie-jeszcze nie gotowy a juz bym go jadla. ide zaraz boczus przesmazyc i dodac grzyby ale bede tu w przerwach do was zagladac

i co ja teraz biedna zrobie???

perla musisz przyjechac do Polski na krotkie wakacje. i na chalke i na ogorki i kapuste kiszona :-):-):-)Bosiu Emih mi tez zrobilas MEGA ochote na chalke z maselkiem...
bezlitosna jestes normalnie! w UK nie ma chalkii co ja teraz biedna zrobie???
![]()
przepraszam, już się nie będę odzywać.Szkoda,że tak zareagowałyście. Mam nadzieję,że nigdy takiej pomocy nie będziecie potrzebować. Po prostu myślałam,że we "własnym" ronie to nikogo tak nie zbulwersuje, ani nie wk...dziendobry lipcoweczki!
Ashika mnie tez to wk.....