reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam dziewczyny!:-)
Dopiero co wstałam,idę teraz robić śniadanko a potem mam pare spraw do pozałtwiania więc będę wieczorkiem.

Jeszcze ta kolęda.....a po kolędzie do dentysty, sprawdzić stan ząbków

miłego dnia:-)

Witam Was z rana:tak: Nie nadrobię Was na razie:-( walka z choróbskiem trwa...z gorączką chyba już sobie poradziliśmy za to ropny katar męczy synka dalej...ale jak na moje oko to już jest lepiej, nocka też już lepsza. Teraz dostał lekarstwa i do łóżeczka spać:tak: a ja mam chwile dla siebie...i na forum oczywiście:tak:
Wczoraj wpadła mi w ręce lista zakupów z pierwszej ciąży...wszystko dokładnie pisałam, co kupiłam ile kosztowało, jak ją sobie tak przeglądałam to stwierdziłam że zakupy tym razem będą o wiele mniejsze, dla portfela to super ale troszkę mi szkoda że już nie będę wybierać wózka, pościeli... jedyne co to jak będzie miała być córeczka to na pewno nie podaruje sobie szaleństwa ciuchowego:tak:

Witam,
kurczaczki, ja zaległości w czytaniu z ostatnich dwóch dni nie mogę nadrobić. Tyle skrobiecie, a dopiero co tu mówić o całym miesiącu :-(
Doczytałam tylko, do zupy ogórkowej ;-)jak rany zapisuje się do tego klubu, toż ta zupa wręcz biega za mną. Ja ostatnio również mam smaki na żurek, a wcześniej jakoś nie specjalnie za tą zupą przepadałam. Powiem tyle, nagotowałam taki gar żurku, że już trzy dni jemy i jeszcze na kolejne będzie. Ja wprost się zajadam, tylko mąż tak jakoś bez entuzjazmu ;-)dziwne... Nie męczyć już go więcej chyba nie bede i zrobię mu dzisiaj jakąś inną zupkę :-), a może do tego mielone z buraczkami na dodatek. No i pomyliłam wątki, ale już tego przeklejać nie będę.
Spanie to ja ostatnio mam dobre jak się położę spać ok 20 to tak do 7 bez problemu, ale za to jakie sny... Dzisiaj byłam nauczycielka i próbowałam małym dzieciom wytłumaczyć zasady rachunkowości... No tak za 2 tygodnie mam egzamin. Noc trochę zarwałam bo pisałam referat i tak mi do 2 zeszło, a rano niepotrzebnie w lustrze się przeglądałam, brrr. Chociaż i tak wyglądam dużo lepiej niż na początku ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry