reklama

Lipiec 2010

przez ostatnie 8 lat byłam cały czas na figurze i innych wspomagaczach-odstawiłam to wszystko pod koniec listopada.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dziewczyno a czy ty zdajesz sobie sprawe ze dzieki temu na starosc nie beda ci trzymaly zwieracze i za przeproszeniem bedziesz srac pod siebie :wściekła/y: inne babcie beda biegaly z wnukami a ty bedziesz siedziala z pielucha w domu
Lepiej przemysl te swoje sposoby bo jak znowu do tego wrocisz to sama na siebie wydajesz wyrok. To sa srodki do sporadycznego stosowania.

reklama

dziewczyno a czy ty zdajesz sobie sprawe ze dzieki temu na starosc nie beda ci trzymaly zwieracze i za przeproszeniem bedziesz srac pod siebie :wściekła/y: inne babcie beda biegaly z wnukami a ty bedziesz siedziala z pielucha w domu
Lepiej przemysl te swoje sposoby bo jak znowu do tego wrocisz to sama na siebie wydajesz wyrok. To sa srodki do sporadycznego stosowania.
Jaka szczera do bolu opinia:-D:-D:-D

Wiem ze źle robiłam - ale to sam lekarz mi kazał pic herbatki przeczyszczajace-po tym jak miałam robione Usg-pytał sie czy nie mam problemów z załatwianiem się -a ja mu odpowiedziałam ze wyprózniam sie raz dwa razy w tygodniu-to mi odpowiedział ze mam strasznie jelita przepełnione i mam pic te herbatki-i tak to się zaczeło a potem mój organizm nie umiał sobie bez nich radzić az do teraz-z czego się bardzo ciesze ze wkońcu mi się wyregulowało samo

Ashika domek 3 pokojowy+duża kuchnia+strych do zagospodarowania+pomieszczenia gosp.i łazienka z ubikacją-umeblowany.Koło domku ogródek.Ogólnie w środku spoko.Luksusu może jakiegoś wielkiego nie ma,ale dla nas wystarczy;-)Okolica śliczna,200m do lasu.Mnie sie bardzo podoba głownie ze wzdlędu na ten las i spokój jaki tam panuje.W Hucie mieszkam przy ruchliwej ulicy,dużo pieszych,także taka odskocznia dobrze nam zrobi:tak:

Vanilka macica faktycznie do pępka sięga.Jak gin mnie badał to właśnie w tych okolicach macał;-)Nie chce Ci się wracać do,co???Kurcze nawet sobie nie wyobrażam takiego rozdarcia.Z drugiej strony standard życia macie dużo lepszy i socjalke też:tak:

patipaula ja z moją teściową też na ogół jakos tam się dogaduję.Mieszkamy pod jednym dachem,więc innego wyjścia nie mam;-),ale zdarzaja się gorsze dni takie jak wczoraj.

Jadę na cmentarz do Aniołka i Cioci.Do napisania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mammi a no nie chce mi sie tam wracac:-(no jedynie to wiadomo do mojego m tylko:happy2:a tak to jak sobie pomysle znowu ta codziennosc tam:baffled:
no ale co zrobic ....
ide sie szykowac do tego dentysty :baffled:

mammi a no nie chce mi sie tam wracac:-(no jedynie to wiadomo do mojego m tylko:happy2:a tak to jak sobie pomysle znowu ta codziennosc tam:baffled:
no ale co zrobic ....
ide sie szykowac do tego dentysty :baffled:

Vanilka ale za chwile bedzie cieplej ciuszki masz tam tansze :tak: brzuszek bedzie wiekszy i dzidzia za chwile zupelnie inaczej a M na pewno was brakuje.
A wlasnie a ty bedziesz rodzic w pl czy uk?

reklama
Ja też sie witam!:-):-):-)

mammi - zdolną masz córcię, dumna mamusia:happy:
Vanilka - przypomniałaś mi o dentyście, ja tez musze sie wybrać, a odkładam z tygodnia na tydzień:zawstydzona/y:.

Ja dzis miałam pierwszy sen , który pamietam w ciąży, ale strasznie głupi był...
Mój lekarz robił mi usg na jakimś parkingu przy stacji benzynowej z lat 80 - tych, była ze mna moja teściowa, jakis obcy facet i chyba mój M. A na dodatek przyjechaliśmy tam wszyscy moim 2 -osobowym smartem. Ale grunt, że poznałam płeć, to był chłopak. Pewnie dlatego, że tak wyszło w tym chińskim kalendarzyku. Zobaczymy, czy się sprawdzi;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry