reklama

Lipiec 2010

Ja też niedawno wstalam i zjadlam śniadanko :)
Też będę się musiała do dentysty wybrać bo coś jeden ząb mnie czasami pobolewa.
Dziewczyny mam pytanie jakim kremami na rozstępy smarujecie brzuszki?
Ja mam Perfecta Mama ale nie mogę znieść tego zapachu i nie smaruje tym :(
Kupilam zwykły balsama Garniera czerwony i tylko nim smaruje.
Może znacie coś na rozstępy bezapachowego??

reklama
madziu ja do tej pory smarowałam się fissanem,ale nie ładnie pachnie i tłusty,ale ponoć dobry. skończył mi się więc dziś jadę do rosmana i kupię chyba ziajkę mamamija,też ma dobre opinie

dobry:-)
leże jeszcze i czytam co u was;-)
ja używam mustelli i zapach bardzo mi się podoba:tak:
sen miałam masakra zakręcony:baffled: ale to już u mnie norma:-D
zaparć nie mam póki co <chyba przez te ogórki :-D>
brzuch chyba rośnie równo, bo caly jest wieeelki;-)

Znowu tylko na chwilkę z niewielka wstawką;-)
madzikJa ostatnio smaruję się balsamem Oilan,to jest to samo co Oilatum,tylko tańsze.Do kupienia w aptece.Kupiłam dla synka cały zestaw tych kosmetyków,ale ja też używam.Balsam rewelacyjnie nawilża,a nie jest tłusty i co najwazniejsze jest bezzapachowy.Nie jest to co prawa kosmetyk typowo na rozstępy,ale może wystarczy.Aha!Polecam tez smarować pupę,bo ja tak namiętnie w poprzednich ciążach smarowałam brzuch,że rozstepy wyskoczyły na biodrach:baffled:

Ashika to denerwujące,albo wiadomości typu:oddaj głos na mój pokoik:wściekła/y:

Znowu zmykam,tym razem do Selgrosa,a miałam sobie w domku posiedzieć....

Witam o poranku(?).
mammi artystka ci rośnie no no:tak:to ekstra z tym domkiem, tak blisko lasu i ten spokój....
tiffi1 oby Ci się szybko zastopowało i nie męczyło dłużej.
madzik1980 ja smaruję od tyg. vichy ale tylko brzuszek bo jest dość drogi ale za to super się rozprowadza i wchłania, jest wydajny bardzo i praktycznie bez zapachu, z Emi zużyłam 3 tuby więc nie jest najgorzej. A resztę ciała smaruję Nivea granatowym - źle się rozprowadza ale mam po nim super skórę, na zmianę z oliwką bobini bodajże:tak:ponoć ziajka jest dobra i fissan.
Ja dziś pospałam bo Emi na gardło narzeka i kaszle więc została w domu i obserwujemy. Miałam iśc do kleżanki co ma synka 2-3 mieś.ale może jutro mi się uda jak z Emi będzie ok. to opowiem o opiece lekarskiej:tak:
A co do szczerości to w sumie forum po to też jest aby sobie radzić, toć to dla naszego wzajemnego dobra tak sobie mądrości przekazujemy a jak już raz pisałam my więdzą już prawie lekarzom dorównujemy a czasem i mądrzejsze jesteśmy:-)

dobry:-)
leże jeszcze i czytam co u was;-)
ja używam mustelli i zapach bardzo mi się podoba:tak:
sen miałam masakra zakręcony:baffled: ale to już u mnie norma:-D
zaparć nie mam póki co <chyba przez te ogórki :-D>
brzuch chyba rośnie równo, bo caly jest wieeelki;-)

I tak byc powinno :tak::-)

a ja wcinam sniadanko kawka i herbatniki z dzemem gruszkowym :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry