reklama

Lipiec 2010

reklama
o krakersy dobry pomysł, podsuszę włosy i idę na shoping, bo mi się przypomniało, że muszę kupić odplamiacz vanish, bo moje kochanie w najlepszej bluzie smażyło mięso. Oczywiście, on jak to kucharz, wszystko robi na ogromnym ogniu. Tłumaczę mu, że jest w mojej kuchni a nie w pracy, i mnie się nie śpieszy. No to efekt zawsze jest taki, że ściany, podłoga, cały on, czasem i ja - wszystko jest w plamach po tłuszczu :baffled:

Czesc Dziewczyny,

Ja dopiero sie z Wami witam... Tak sie chyba po przeczytaniu wczoraj Waszych postów "przejęłam" tym, że spać co niektóre w nocy nie możecie, że dzisiaj sama od 2 nad ranem do 6 miałam nockę z książką... SZOK Po raz pierwszy cos takiego mi sie przytrafiło. Dobrze, że nad ranem przynajmniej mi sie przysnęło.

Lecę ponadrabiać zaległości w czytaniu

A pogoda faktycznie superowa, tylko chyba trochę ziiiiimno...

tiffi oby bylo lepiej

atabe pieknie chcesz zebym dziecko straszylo na razie to mnie strasza ze jak nei zaczne spac to dziecko tez nie bedzie , ale nie wierze bo w poprzedniej ciazy spalam jak spiaca krolewna a synek nie spal w nocy za dobrze

mysza maz kucharz fajna sprawa ale nawyki z pracy masakra mam bliskiego kuzyna kucharza to wiem o czym mowisz nie raz widzialam kuchnie po jego gotowaniu

No to efekt zawsze jest taki, że ściany, podłoga, cały on, czasem i ja - wszystko jest w plamach po tłuszczu :baffled:

Ale pewnie skutkiem tego pychoty zajadacie:-)mój za to prawie nie gotuje ale za to prasuje sobie koszule:tak:

Vanilka ale za chwile bedzie cieplej ciuszki masz tam tansze :tak: brzuszek bedzie wiekszy i dzidzia za chwile zupelnie inaczej a M na pewno was brakuje.
A wlasnie a ty bedziesz rodzic w pl czy uk?
No wiem niedlugo wiosna :happy2:w uk zazwyczaj szybciej ona przychodzi :happy2:
No ale tutaj jedzonko pyszne ,wanne mam tam prysznic:-Dmoj snek z dziadkami codziennie szaleje :happy2:i wogle ....
A tam :baffled: No m mi wczoraj juz brzeczal ,ze mu nudno cicho ,glucho w domu :happy2:
Bede rodzic w uk .Na 99 %cesarka wiec spoko moga mnie tam ciac ale jak bym miala naturalnie to chyba bym jednak do pl przyleciala .

Mnie tez wkur............ jakie wrzucanie linkow glos na pokoik czy dobre rady jakiejs innej nieznanej mamy ..ja tam nie szperam po wontkach nie wtrancam sie .

No wrocilam od dentysty ....nic nie bolalo bo zab byl wczesniej zatruty wiec tylko wyczyscila i plombe zalozyla :happy2::happy2:
Po drodze zaszlam kupic grejfryta wciagnelam go wlasnie i mandarnymi :happy2:
Po poluniu znowu jedziemy do tescia palacza wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

w sumie nie jemy nic specjalnego, bo on nie chce w domu gotować. Nie dziwię mu się, bo ileż to można. Dla mnie laika jest tyle dobrze, że jak coś spieprzę, to on zawsze to uratuje :-D Szanuję go za to, że nigdy nie skrytykuje mojej kuchni, zawsze wszystko mu smakuje i chwali to, ale jak idziemy gdzieś do restauracji, zawsze on zrobiłby coś lepiej, zawsze jest jakieś ALE!!!

reklama
w sumie nie jemy nic specjalnego, bo on nie chce w domu gotować. Nie dziwię mu się, bo ileż to można. Dla mnie laika jest tyle dobrze, że jak coś spieprzę, to on zawsze to uratuje :-D Szanuję go za to, że nigdy nie skrytykuje mojej kuchni, zawsze wszystko mu smakuje i chwali to, ale jak idziemy gdzieś do restauracji, zawsze on zrobiłby coś lepiej, zawsze jest jakieś ALE!!!

:-):-) jakbym mojego kuzyna slyszala nawet na naszym weselu wszystko krytykowal chociaz bylo bardzo dobre jedzenie i wszystkim smakowalo to on wszystko by poprawial uciazliwe to jest bardzo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry