reklama

Lipiec 2010

uspilam syn a wracam a wszystkie lulu
atabe za salatke oddam sloik ogorkoe ;-)

dzamena nie dziwie ci sie ani troche ale glowa do gory, wazne ze chce i stara sie a nie tylko gada ze bedzie sie staral to juz cos

reklama
atabe,patipaula kolorowych snów

tiffi oby faktycznie już na dobre się skończyło.Jeżeli od 12 masz spokój to dobry znak:tak:Ja mam w zamrazarce zapasy borówek i w razie takich sytuacji też robię kompocik.Czasem porafi zdziałać cuda.

dzamena nie wiem co napisać o Twoim problemie,to zbyt powazna sprawa,żeby tak komuś na szybkiego radzić.Rozumiem Twoją złość i rozgoryczenie.Jakoś po prostu musicie dać radę.Oj... miłość czasem jest wysawiana na duże próby.:-(Mimo wszystko dobrej i przede wszystkim spokojnej nocki Ci Zyczę.

Ja też idę lulu.Papatki.Do jutra:happy2:

no skończylam czytać zaległości

tiffi życzę zdrówka

dzamena ja też dziś sie do M nie odzywam,miał jechać ze mną do dentysty,też miał wizytę i oczywiscie olał sprawe,powiedział że moze ze mną jechać ale do gabinetu nie idzie,no to ja że jak tak to wcale nie musi, no i se pojechałam sama.
Z nim to za rączkę do tego dentysty,za 2 tyg znów wizyta,wtedy to juz bedzie musiał jechac,tylko w sumie na kontrole,ale nie był ponad pół roku,więc chociaż skontrolować mógłby.
Ja go zawsze szantarzuje że nie będę się z nim całować jak nie bedzie na bierząco dbał o zęby,albo mu mówie ......że nie będę sie całować z hasiokiem:-D wiecie co to hasiok?

A tak wógóle to mi smaka tym serkim bialym zrobiliscie,tak z dżemem bym zjadłaaaaaaaaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry