reklama

Lipiec 2010

to zmykaj do spania ja tez do lozeczka mykam bo cos mi zimno a pod kolderka zawsze cieplej ;-) poczytam cos w koncu musze bo te nieszczesne egzaminy i kolokwia juz za tydzien a dopiero mialam dwa ehh i dalej nic mi sie nie chce

reklama
ja już w łóżku a lapek na kolankach,ale kłade się i pewnie od razu zasne. Ja mam ostatni semestr,na szczęście, tylko 1 egzamin w lutym,tylko to pisanie pracy....
ale damy rade,dobranoc,kolorowych snów:-)

Witam Was kochane!!:-)
Dwa dni nic nie pisałam a tu tyle do nadrobienia że szok!! Lukałam do Was z pracy, ale musiałąm sie na robocie skupić i zaległości nadrobić bo mnie wywalą!!
Widzę ze nic sie nie zmieniło!! Ashika dalej nie umie spać!! Na forum temat przewodni o jedzeniu!! No i dobrze!!
Dzamena Ty się nic nie martw - wszytko bedzie dobrze, szkoda twoich nerwów, ważne że sie chłopina stara!! bo onidużo zawsze mówią i nic nie robią!!
Aneta-h - ja zaszantażowałąm mojego w ten sam sposób i sie wreszcie zapisał na wizytę kontrolną!
Mammi - jak z domkiem bo może nie doczytałam i nie wiem czy sie zdecydowaliście!??
Mruczka - ja śpię na brzuchu, jeszcze deaję radę!! Pytałam o To lekarza na wizycie powiedział że do 20 tyg spokojnie mogę spać jeżeli tylko będzie mi wygodnie! Wiec jeśli możesz to spij ile się da!
Vanilka -super że już wiadomo że będzie synek!! Jak ty sobie dasz radę z tymi chłopami!!

Witam z rańca:-) co prawda na nogach już prawie 2 godziny...ale jestem dzisiaj w dobrym humorze bo synek przespał całą noc już w swoim łóżeczku i wstał w humorze i już ten katar opanowany, więc teraz już z górki:tak:
Idę zrobić śniadanko sobie i nie tylko bo drugi bąbelek się domaga:tak:
U mnie dzisiaj jajka na twardo(ja na miękko nie jadam) z majonezem i pomidorkiem, od wczoraj wieczora za mną chodzą;-)
Miłego dzionka:tak:

reklama
Witam wszystkie mamusie:-)
A u mnie też była pasta jajeczna na śniadanko, 4 jajka zostały mi od wczoraj(gotowałam do żurku).Tyle,że jak ją robiłam to od samego zapachu mnie tak zemdliło,że nie było już mowy o jedzeniu i skończyło się na małej porcji płatków z mlekiem.Rodzinka za to sobie pojadła.

aisim tak z domkiem załatwione.:tak:Jutro jedziemy zawieżć podstawowe rzeczy,ale ferie tam zaczynamy dopiero od pon.lub wtorku:happy2:

Znowu przedpołudnie zawalone.Jadę zrobić rozeznanie w nowej hurtowni i do Skawiny po zamrażarkę do sklepu.Zajżę po południu.Miłego dnia dziewczyny:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry