Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, segregowalismy zabawki i takie tam...a za chwile sis do mnie na ploty wpada;-)
Maajka, kilka dni i poczujesz się tu jak w domku :-)troszke sie jeszcze tu z Wami niezrecznie czuje,bo wszystkie juz sie znacie,no i niektore z Was sa juz w 8.tyg ciazy,a ja dopiero 5.tyg.

mam za dużo na głowie i za mały dostęp do netu mam nadzieję, ze to się zmieni, ale staram się być na bierząco z wami

Myślicie, ze to coś poważnego?No,jestem z powrotem:-)Dzieki za mile przyjecie mnie do swojego grona.Przebrnelam przez CAAAAAAALY watek glowny,ufffff...Jestem juz bardzo spiaca,reszta pewnie juro.
tiffi-ja tez ostatnia @ mialam 15.10:-)Zazwyczaj mam cykle 31-dniowe,ale test w poniedzialek wyszedl negatywny i czekalam na @.Jednak nie przyszla,a dzis tescik pozytywny:-)Tak wiec na pewno mialam poniejsza owulacje i licze,ze na sam koniec lipca urodze.
troszke sie jeszcze tu z Wami niezrecznie czuje,bo wszystkie juz sie znacie,no i niektore z Was sa juz w 8.tyg ciazy,a ja dopiero 5.tyg.
Z objawow mam od tygodnia bole podbrzusza,najpierw jak na okres,a teraz tez takie rozciaganie.Oczywiscie bol piersi,coraz badziej.Swedzenie brzucha.i chyba zaczely mi sie zmiany nastrojow,niestety....Wszystko,oprocz nastrojow,mam na razie tak samo jak w pierwszej ciazy 2 lata temu.Jak tak dalej pojdzie to za jakis tydzien zaczna sie mdlosci;-)
To do juterka!:-)