Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Geperty - napewno rodzice się ucieszą !! że znów zostaną dziadkami.
.Geperty zapomniałąm jeszcze dodać, a już dawno miałam to zrobić że Twój synuś Nikodem jest przesłodki!!:-)
.
.Ja może fachowcem nie jestem ale postaram się napisać to co wiem.
Mi z obliczeń wyszło przy ostatniej miesiączce 15.10 i przy 32 dniowym cyklu - przewidywany termin porodu na 25 lipca 2010.
Co do mdłości to trudno stwierdzić jedne kobiety je mają inne nie. Podobno mówi się że jesśli występują to hormony odpowiednie wzrastają - głównie estrogen. Moje zdanie jest takie że powinnaś zrobić badanie beta HCG - koszt ok 25 zł - dopkłądnie wyjdzie jaki masz poziom i który to tydzień. A tymi mdłościami to bym się na razie nie martwiła, przyjda w odpowiednim czasie albo i ie!!
Jeżeli coś by było nie tak musiałabyś mnieć plamienia, krwawienie, albo silne bóle brzucha!!!
Bóle jajników i zaparcia jak najbardziej w ciąży sa uzasadnione!
Co do pracy zawodowej. Takie wyjazdy to duże obciązenie dla organizmu kobiety, ciągle na walzkach i w drodze. Z punktu widzenia kodeksu pracy możesz podróżowac służbowo w ciąży jeśli sama na to wyrazisz zgodę - pracodawca nie moze Cię zmusić! Ale wszytkie doskonale wiemy życie sobie a pracodawca sobie!!
Ja osobiście nie ryzykowałabym tak częstych wyjazdów!! Twoje zdrowie i maleństwa teraz jest najważniejsze, a te pierwsze 3 miesiace naprawdę wymagają odpoczynku i spokoju!!:-) Ale zrobisz oczywiście jak uważasz!:-)
I nie martw się bo napewno wszytko jest ok!!