olyv
Fanka BB :)
Witam
Dołączam do Lipcówek 2010
Po 3 miesiącach starań chyba wreszcie się udało. Teścik wyszedł pozytywnie
DD Chodź dzisiaj wypada termin miesiączki ja już czuję, że jej nie będzie...mam przeczucie po prostu.
Termin porodu według OM wstępnie na 30.07.2010. Do Gina na USG jestem zapisana na 15 grudnia, dość późno ale chcę na pewno zobaczyć bijące serduszko
PS
Będę mamą drugi raz. Mój synek ma prawie 4 latka. Dzisiaj z nim rozawiałam i już prawie, prawie! chce mieć dzidzię w swoim domu
Zobaczymy jak to będzie po porodzie 
Pozdrawiam wszystkich
Dołączam do Lipcówek 2010
Termin porodu według OM wstępnie na 30.07.2010. Do Gina na USG jestem zapisana na 15 grudnia, dość późno ale chcę na pewno zobaczyć bijące serduszko
PS
Będę mamą drugi raz. Mój synek ma prawie 4 latka. Dzisiaj z nim rozawiałam i już prawie, prawie! chce mieć dzidzię w swoim domu
Pozdrawiam wszystkich

Żartuje bo by nie wytrzymał bez nas ale zdaję sobie sprawę, że byłam okropna i teraz staram się by było inaczej z podkreśleniem na staram
. Jak na razie jest dobrze moje samopoczucie troszkę się poprawia albo po prostu się już przyzwyczaiłam
;-) totalne rozbicie..i na szczescie dzis lzejsze mdosci...ale mam totalne odrzucenie od jedzenia i nie wiem co robic...bo moge nic, a nic nie jesc...a jak patrze na jedzenie, to wowczas mdlosci siegaja zenitu!...kuchnia smierdzi mi jedzeniem, wiec nawet nie wchodze!...uciazliwe to..

weszłam dziś do kuchni zrobić sobie mała kawkę i śniadanko,otwieram lodówkę i mnie odrzuciło!Zawsze jedząc śniadanie myślę:"Co by dziś zrobić na obiad?" a dziś na samą myśl o smażonym mięsie jest mi niedobrze
A myślałam,że może mnie to ominie,naiwna jestem,co?