Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie lubi tego sklepu...
O ile nie będą mieli ruchu i nie będzie musiał biedaczek jechać nocnym :-( Co ta samotność robi z człowiekiem- mam wszystko co do minuty wyliczone 

M mnie przez miasto przeciągnął i potem taki efekt był, że mnie pachwiny bolały i nogi nie umiałam unieść 

ale znam ten ból jak nie wiadomo na co się zdecydować- sama tak myślałam jak ty...na szczęści mam już ten problem za sobą;-)

uuuuwielbiam arbuzy, mogłabym calego na raz wszamać:-)

To teraz tylko do smyka rabat wykorzystać
Ja już zdołowana wydatkami mówię dzis do M że kupimy używany wózek i kij a on o dziwo żeby nowy bo nie wiadomo co się kupi jesli wcześniej nie obejrzysz (a ciężko może być o taki jaki by się chciało w pobliżu) i gwarancja w sumie na prawie cały okres użytkownia , nie wiem, zacznę teraz szukać i jak się trafi coś blisko to kupię a jak nie to zamówie warriora z gondolą jumpera i tyle.
muszę poczytać o tym tensu bo ja miałam i będę miała krzyżowe przy tyłozgięciu macicy.
dlatego poczytam o tym tenso
tym razem skorzystam
tak sobie móżdżkiem laika to wykoncypowałam
a to jak on Ci liczy? bo mój zawsze operuje skończonymi tygodniami, jak mam np. 32 i 2 dni to mówi 32-gi
a ja z moim rozmawiałam i przy mojej szyjce pozwolił ćwiczyć oddechy więc ja nie wiem już
to znaczy były ćwiczenia żeby oddech kierować jakby na wypychanie z brzucha ale położna ostrzegła żeby ćwiczyć delikatnie i nie cisnąć obsolutnie tylko żebyśmy wiedziały jak to potem robić
teraz zresztą nieważne, wazne żebyś odpoczywała i nic się z brzuniem nie działo, trzyman kciukaski:-)