• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Anulka198424 widzę, że Ty też przeżyłaś poronienie. Mam do Ciebie prośbę: mogłabyś mi opisać jak to było u Ciebie?Miałaś po łyżeczkowaniu robione USG?krwawiłaś?pytam, bo nie mam się kogo o to wypytać

z góry dziękuję za wiadomości
Pozdrawiam!!!

reklama
`Witajcie południowo. Dopiero wstałam, zaliczyłam mdłości ale kibelek mi odpuścił. Szaruga na dworze , nie chce się wychodzić a muszę iśc na zakupy.
anusia współczuję kochana, wiem jak się czujesz bo w lipcu przerzywałam to samo. Wejdz na wątek poronienia, ciąża po poronieniu tam znajdziesz odpowiedzi na wszytskie pytania i wsparcie. Przykro mi, ze to ciebie tez spotkało i że jesteś Aniołkowa mamusią. (*) dla Twojego Aniołka.:-(:-(
Dziób witam w klubie, mam nadzieję, ze poluzuje za kilka dni.
margeritta na pewno jest wszystko dobrze. Trzymam za was &&&&&&&&&&&, koniecznie odezwij się po wizycie:-):-)
Asia ja tez nie mam siły na wychodzenie a tłum ludzi ze swoimi zapachami to dla mnie udręka:szok:
Myśa wypoczywaj nadal i bierz lutkebo wyrównanie progesteronu musi trochę trwać.:tak:

Witam się z wami dziewczynki!

Chciałam do Was nieśmiało dołączyć :) Mnie się udało po 4 cyklach, w co nadal nie mogę uwierzyć, gdyż u mojego M byly słabe nasionka no i niegroźna bakteria, która obniżała parametry. Została zwalczona, armia się poprawiła i udało się. Obecnie jestem w 5 tygodniu ciąży :) 5 testów pozytywnych oraz badanie ginekologiczne potwierdziło to. Niektóre z Was z nam z innych tematów. U mnie głównymi objawami jak na razie są bardzo bolesne i obrzmiałe piersi, troszkę syfków, nie chce mi się słodkiego (a tak uwielbiałam!) oraz niekiedy bolesność jajników i pachwin (ale to ponoć normalne). No i dziś bardzo mi się chce spać. Dostałam od gina duphaston.

Anulka198424 widzę, że Ty też przeżyłaś poronienie. Mam do Ciebie prośbę: mogłabyś mi opisać jak to było u Ciebie?Miałaś po łyżeczkowaniu robione USG?krwawiłaś?pytam, bo nie mam się kogo o to wypytać

z góry dziękuję za wiadomości
Pozdrawiam!!!
Kochana jest tu nas wiele po stracie dzieciatka wiesz mi ze wiemy co czujesz trzymaj sie cieplutko :*

Monia witaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monia witaj kochana czekałam na ciebie))))))Czytam, ze byłas juz u gina i co było juz widać? Ja idę we wtorek.
Informuję , że po próbie Herbatki Imbirowej wylądowałam w kibelku, druga po południu.

Wisieno daj troche tych mdlosci chociaz czy ja wiem zjedlismy obiad i jakos mi wszystko stoi w gardle a tak mi sie marzyla watrobka :)ale bede walczyc nie oddam jej panu K:):):)

Anulka oddaję ci połowę:-D:-DKurirem wysyłam. Może chociaz w nocy nie będzie mnie mdlilo:-D:-D:-D A wątróbkę trzymaj. Nie oddaj bądż twarda. Pan K został dzis nakarmiony ))))):-D:-D:-D:-D
Corin od czasu do czasu nie zaszkodzi)))))) To chodzi pewnie o duże ilości i częste watróbki i nnych podrobów.

Ostatnia edycja:
kurcze tego nie jesc tego nie no to jak to na owocach i warzywach mamy jesc... na kurczaka nie moge juz patrzec ale watrobka drobiowa dwa kawaleczki chyba nie zaszkodza:) a tylu ludzi mowi ze w ciazy je sie wszystko a tu prosze ... fakt post powinien byc po porodzie a nie teraz dzidzi tez niech posmakuje watrobki:)

Siostra moja to zyla kebabem w ciazy i ma syna jak dab :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wisienka widzę, że Ty poroniłaś w lipcu - to całkiem niedawno. Mogłabyś mi powiedzieć od kiedy zaczęłaś się starać po poronieniu o bobaska?braliście z Mężem jakieś leki wspomagające w zapłodnieniu?pytam, bo my bardzo pragniemy mieć Skarbka i nie zamierzam się poddawać Jeśli możesz to mi odpisz będę Ci niesamowicie wdzięczna!!!Bo tych tematów o poronieniu nie umiem znaleźć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry