• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja mam jeszcze schizę co do lotu. Lekarka dała mi zielone światło, a ponieważ bardzo mi zależy na wyjeździe więc trzymam sie kurczowo jej opinii. Ale boję się bardzo. Odsapnę kiedy wrócę i nadal będzie dobrze :)

A najlepszy był mój mąż dzisiaj. Ubawiłam się.
Mamy w marcu jechac na narty. Mój mąż wrócił dzis z pracy i tak do mnie:
- Mycha... ale na nartach bedziesz jeździła?
- Oczywiście kochanie, tylko musze poszukać spodni narciarskich dla ciężarnych - odpowiedziałam i parsknęłam śmiechem.

Chyba zrozumial :D Rozbraja mnie czasem :D

Ja mam jeszcze schizę co do lotu. Lekarka dała mi zielone światło, a ponieważ bardzo mi zależy na wyjeździe więc trzymam sie kurczowo jej opinii. Ale boję się bardzo. Odsapnę kiedy wrócę i nadal będzie dobrze :)

A najlepszy był mój mąż dzisiaj. Ubawiłam się.
Mamy w marcu jechac na narty. Mój mąż wrócił dzis z pracy i tak do mnie:
- Mycha... ale na nartach bedziesz jeździła?
- Oczywiście kochanie, tylko musze poszukać spodni narciarskich dla ciężarnych - odpowiedziałam i parsknęłam śmiechem.

Chyba zrozumial :D Rozbraja mnie czasem :D

Dobre:-D coś żle mi się ..porobiło:eek:

margerita, corin, Eleth , verte Dziewczyny cudowne wiadomości, bijące serduszko, piekny pęcherzyk i rosnąca beta, gratuluję kochane.I mam nadzieję, ze tez pochwalę się za kilka dni.
Patrycjaa tak to ta rózowa seria)))
Corin haha dobre
A ja zjadłam rosół, grejfruta i pół jabłka i nie poszłam oddać Panu K:-D:-D:-D

margerita, corin, Eleth , verte gratuluję dobrych wieści i cieszę się razem z Wam! Jupi!

I mam pytanie, bo to już nie jest przypadek. Dziewczyny, jutro zaczynam mój 8my tydzień, to moja pierwsza ciąża: Czy możliwe jest, żeby już było widać powieększony brzuszek? należę raczej do szczupłych, nie mam wzdęcia, a brzuch -= balon. Razem z M. dokładnie go obejrzeliśmy - ja z górnej, M. z bocznej perspektywy i wychodzi, że coś się dzieje. Ale ja się obawiam, że w takim tempie to zaraz pęknę :) i to nie ze śmiechu :no:

margerita - bardzo sie ciesze że wszystko jest ok. :D to tylko potwierdza że każda ciąża jest inna, i dziewczyny bez mdłości nie ma czym się przejmować.

verte - ja mam tego samego dnia usg :) i będę w 7 tyg i 3 dniu :) wszytsko bedzie dobrze zobaczysz.

No ja walczyłam z panem K już drugi dzień, ale niestety w końcu musiałam się poddać... Ale przynajmniej teraz mnie nie mdli chociaż chwile...

Cieszę się, że kolejne z was są już po usg z widocznym serduszkiem, i czekamy na kolejne:)

Margerita nawet nie wiesz jak się cieszę :-) Specjalnie ocknęłam się, zeby sparwdzić jak twój gin. Ja na Usg idę 30 bo na 1 wizycie lekarz powiezial, ze ciąża jest widoczna aż miło, a jest za wcześnie i nie ma co usg robić :-)

reklama
basieniak ja kochana tez mam chwilowy odwrót mdłości. Jakże miło siedzieć bez miski na kolanach)))))Imbiru nie próbowałam drugi raz pomógł rosół, a może grejpfrut.Teraz piję sok pomarańczowy bez cukru i nic mi nie jest. Tylko ciągle mam czkawkę:-D
verte kochana nie zadręczaj się, czasem jest tak, ze owu jest później , cykl miał być dłuższy i na pewno będzie dobrze.
Myśa mam nadzieję, ze u ciebie poprawa, trzymam kciuki kochana
danuśka witaj ja na swoim Usg, drugim bo na pierwszym nie było nawet pęcherzyka i martwiłam się czy się pokarze, szczerze to dalej się martwię , będę w 7t4d. Czyli bardzo podobnie.

Ej dziewczyny, które macie zdjęcia z USG, załużcie wątek o badaniach i lekarzach i wklejajcie)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry