reklama

Lipiec 2011

Corin no poszukaj coś na te zatoki,ale jak ma tak zawalone dziwię sie,że lekarz nie dał nic :szok: przecież kurcze dziecko się męczy jak cholera ... ale będzie dobrze jedź od apteki zapuyaj pewnie doradzą Ci co kupić.
No ja smażyć placki chciałam patrzę,a nie mam oleju i zaraz zmywam się znów do sklepu echh
I gdzie ta EMKA się podziewa cholera jaka no :wściekła/y:

reklama
Wydrusia, żeby tak można było wysyłać amciu;)

Corin, może faktycznie lepiej, żeby dzieciaki jednak sobie darowały ten wyjazd, niech się spokojnie wychorują w domku, ale Ty zadecydujesz:)

Witam was :-D ja juz po wizycie. Dzieciatko zdrowiutkie, wszystkie wymiary prawidlowe, uparte jak mamusia bo sie nie chcialo ladnie obrocic i musielismy wyjsc i chodzic 20 po korytarzu po czym wrocic na pomiary. Glowke mialo tam gdzie pepek a dupke na dole, ale lekarka podejrzala plec i juz wiemy ze bedzie .... :-D ze bedzie ... :-D ze bedzie? ...
(poznecam sie nad wami tak jak to robia inne lipcoweczki :-D )

dobra powiem bo juz sama wytrzymac nie moge :-D
BEDZIE CÓRCIA :-D BEDZIE NICOLETTE , AJ AJ AJ :-D a macie wy niewierne jedne co nie wierzyly w moje przeczucia ^^ chyba zwariuje ze szczescia. A moj D mowi ze juz na samym poczatku jak sie obrocila dupka to widzial kreseczke :-D szybciej niz lekarka ahahhaha, jednak faceci maja to cos, twarzy nie zauwaza ale narzady od razu :-D

reklama
mi powiedz mi , ja się nie będę znęcać, obiecuję :-)
nie stresuj kobiet w ciąży;-)

oooo to masz co chciałaś:-D gratulacje!!!! i najważniejsze, że mała zdrowa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry