Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aneta musiałam niedoczytać wiec Gratuluje synka;-) taka juz gapa ze mnie.
Mailuj i Margerita mojego syna o roznoszenie zarazy podejrzewaja ;-)
A co do przyzwyczajania, raczej nie... Jak mu ostatnio powiedziałam, ze jednak będę karmic przez pierwsze pół roku to szczerze do bolu stwierdził:
"i cale szczęście, bo juz się martwilem że będę musiał w nocy wstawać..."Miło, że chociaż brał to pod uwage
![]()
moj juz oznajmil ze w ciagu tygodnia kiedy pracuje ja zajmuje sie w nocy, on bedzie sie opiekowal jak przyjdzie no i w weenedy :/ tak troche nie teges no ale dobra, rozumiem ze jak sie pracuje caly dzien to w nocy gdy ja karmie piersia nic by borak juz nie zrobil. Przystalam na to, ale jak sie okaze ze mi nie chce pomoc w ciagu dnia to bedzie haja 
cześć laski :-)
same dobre wiadomości widzę i oby tak dalej
Psocia, Aneta, gratuluję synków zdrowych. Psota super, że z Tobą też wszystko dobrze i możesz sobie na spacerki chodzić, zwłaszcza że wiosna tuż tuż...
Orchidea - a tobie Michalinki :-)
zobaczycie że ja będę ostatnia buuuu
Emka - wracając jeszcze do konfilktu - z tego co wiem, to jest wtedy kiedy ojciec dziecka ma Rh +, a mama nie ma czyli Rh-, bo jeśli dziecko odziedziczy ten czynnik po ojcu, to organizm matki traktuje jako coś obcego i wytwarza przeciwciała - ale w dzisiejszych czasach to nie problem, dostaje się zastrzyki i już
ale tobie to nie raczej nie grozi, ale oczywiście najlepeij się upewnić u lekarza
no właśnie ciekawe co u maqnio...
tak to mi sie podoba ^^
Anetka, gratluluje synusia - bardzo ladne imie wybralas - ja tez meza musialm przekonywac, a tesciowa, to sie chyba nawet obrazila.
Ja sie oczywiscie budzilam w nocy 20 razy, zeby zobaczyc, czy u Niego wszystko w porzadku, no i teraz padam na ryjek, spaaaaaac!;-)Wygladam jak Zombie, dobrze, ze dzisiejszy babski wieczor odwolany...