Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I od wczoraj nie może się zdecydować czy górą czy dołem. Jak już mu było lepiej dzisiaj to przestał brać leki bo myslałże jest już zdrowy. Zabic to za mało :-( a jak sie wkurzylam w końcu to mówi zbolałym, umierającym głosem Nie denedrwuj się bo Krzysiowi zaszkodzisz
I teraz też sie pyta co ja tam o nim pisze ;-) No nic miejmy nadzieję,że jutro mu sie poprawi bo w ramach zajęc ruchowych mama zabiera mnie jutro do lasu na spacer. Bo u nas pogoda śliczna. Teraz byłam z psem to chyba z 15 stopni jest. Oglądam Ranczo i się chichram. A tak ta pogoda mnie zmobilizowała, że posprzatałam kuchnię. Jestem Bohaterką :-) na całej linii...fagiolino- naprawdę świetny miałaś pomysł z tymi spodniami. Powiedz mi tylko jak dokładnie to zrobiłaś. Odprułaś pasek a co z suwakiem? Wszyłaś ten materiał pod suwakiem? Czy wyżej? Jakbyś mogła jakieś zdjęcie z przodu dać żebym mniej więcej wiedziała jak za to się zabrać. Niestety nie mam zdolności krawieckich, ale zawsze warto spróbować, może uda się babcie namówić zeby na maszynie mi to jakoś ładnie przeszyła.![]()