mailuj
Fanka BB :)
dzięki za rady. Zjadłam nawet lody ulubione żebym miałaczym wymiotować:-(
Gonia moim zdaniem jedyną mozliwością by pomóc Tesciowej jest poniesienie przez nią konsekwencji. Wiem, ze to bardzo trudne ale inaczej niczego się nie nauczy. Pomagajcie jej w formie żywności itd, ale kasy nie dawajcie. Bo to studnia bez dna, niestety. No chyba,że jej zachowanie wynika z choroby czy starości wtedy należy pomysleć o ubezwlasnowolnieniu
Gonia moim zdaniem jedyną mozliwością by pomóc Tesciowej jest poniesienie przez nią konsekwencji. Wiem, ze to bardzo trudne ale inaczej niczego się nie nauczy. Pomagajcie jej w formie żywności itd, ale kasy nie dawajcie. Bo to studnia bez dna, niestety. No chyba,że jej zachowanie wynika z choroby czy starości wtedy należy pomysleć o ubezwlasnowolnieniu
) to pobiegłam razem z moim na basen od razu o 9 rano jak wrócił z pracy. Później pojechaliśmy na zakupki i dopiero teraz rozbię obiad a mój śpi po przepracowanej nocy. Jakiś czas temu zrobił mi niespodziankę i kupił sobie motor, ale nie taki zwykły bo jak mówi nie moglibyśmy w trójkę jeździć
- radziecki dniepr z 1981r. ma tyle lat co ja hehhe