reklama

Lipiec 2011

witam mamusie:-)ja dzis wstalam tylko raz o 4 na sisiu ale zasnac nie moglam polozylam sie na boku ale od lezenia juz tak mnie bolal wiec przekrecilam sie na 2 bok ale tez to nie bylo to i skonczylo sie na tym ze najwygodniej bylo mi na plecach ale wtedy maly szalal, snilo mi sie ze za wczesnie rodzilam:-(
Balkan dobrze ze wszystko ok ale stracha mialas tak jes z lekarzami:wściekła/y:
Corin oby z przyjaciolka bylo wszystko dobrze...
Mailuj tez bym zjadla chyba zrobie w nd z buraczkami:-)
Iwonus trzymam kciuki:tak::-)

reklama
Pippi, co do braku motywacji do pracy, to się nie dziwię:)

Iwonuś, Mala monis, trzymam kciuki za wizyty:)

Wisieńka, z tym łapaniem doliny nie jesteś sama...

Iwonuś, Mała Moniś, trzymam kciuki za wizyty...

ale paskudna pogoda - pojechałam oddać samochód, żeby szybę wymienili i mieli mi dać KA, a dali Mondeo i pokrzyżowali mi tym wszystkie plany, bo KA to bym się wszędzie zmieściła, a tak to tylko wpadłam do Leclerca i wróciłam do domu - kupiłam mężlowi zieloną krepinę - dziś Dzień Świętego Patryka i do kanjpoy idziemy, więc mój mąż będzie sobie czapeczkę robił.... :) zawsze uważałam, że mam 2w1 - czyli męża i dziecko w jednej osobie.... :)

Corin, mam nadzieję, że jednak czarne przypuszczenia koleżnaki się nie sprawdzą - ojej.... od razu mi się przypomniał poniedziałek klika mieśiecy temu - chyba tego uczucia poronienia nie zapomnę do końca życia.... :(

za to teraz Mateusz szaleje - wczoraj Tatuś przeprowadził z Nim męską rozmowę, że nie wolno tak denerwować rodziców i chyba sobie wziął do serca.... :)

Anula, ja oddycham normalnie, ale po wejściu na 3 piętro mam zadyszkę jak staruszka....

Anulka mnie nie , jakoś na razie oddycham normalnie, ale ja dośc wysoka jestem i mam długi tułów to mała ma jeszcze sporo miejsca chociaz czuję ją nad pepkiem. Moja panna tez kopie najmocniej jak lezę na brzuchu. Mi tez tak wygodnie a powinnysmy długo tak nie leżeć a ja się ciągle budze na plecach wyciągnieta z rękami nad głową
Psotka to chodz na spacer tą dolina, może nam kurdr przejdzie.

Wszystko mnie boli, ide dziś na basen się rozluźnić

Anulko, ja się szybciej męczę, ale z oddychaniem nie mam problemów.

Wisieńko, u mnie pada deszcz i wieje silny wiatr, więc ten spacer, to tak średnio, chyba prześpię ten dzień... Głupia dolnia!

Wisienka wez mnie ze sobą na basen porobie jako orka:-D
A tak na serio zaraz biorę sie za sprzatanie ,obiad a pózniej kapanie i po 15 wizyta u super pana Dr.:confused2:nie chce mi sie do niego iść wrrrrr .

reklama
Anula ja też żadnej różnicy w oddychaniu nie czuję, jestem od ciebie wyższa o 5 cm ;-)więc to chyba nie od tego... myślę, że po prostu brzuszki są różne - niektóre wysoko, inne nisko, ja mam zdecydowanie nisko jak na razie, więc pewnie dlatego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry