reklama

Lipiec 2011

reklama
Iwonuś, gratuluję!!! Bardzo się cieszę, że spełniło się Twoje pragnienie:)

U Orchidei wszystko dobrze, wymieniłyśmy sms.

Mnie dzisiaj kręgosłup i rwa kulszowa wykańczają, łzy mi same płyną z bólu, tak więc uciekam już spatuchny, bo dłużej nie wytrzymam... Dobrej nocy:)

czesc dziewczyny....dawno mnie nie bylo:)gratuluje synow i coreczek!!jestem z tych co nosza kobietki pod serduchem:)bylam dzisiaj na badaniach prenantalnych wszystko jest ok tylko lekarz stwierdzil ze mam za malo wod plodowych i mam przyjsc za 4 tygodnie powtorzyc badanie(jestem w 22 tygodniu)martwie sie ta cala sytuacja:(zaczelam znowu czytac na necie i tak sobie nabijam....milego popoludnia pozdrawiamhttp://www.badaniaprenatalne.pl/

Witam się popołudniowo,

eeh ja dzisiaj mimo szalejącego wiatru zaliczyłam spacerek :), zakupy, potem gotowanie obiadku i jakoś tak mnie wzięło na sprzątanie, że wyszorowałam łazienkę i kuchnię, a teraz chwilowo odpoczywam :D Mała chyba też chciała żebym się położyła bo od razu zaczęła szaleć.

Iwonuś,
cudnie że z maluszkiem wszystko dobrze. Będzie parka - gratulacje :-)
Wydrusia, tulę, nie zazdroszczę tego zęba.
Maqnio, fajne to łóżeczko, i rzeczywiście już z całym kompletem, wszystko co jest potrzebne :-)
Psota, kurcze bidulko, no leż leż, :-(. Pozdrów Orchi jak będziesz z nią pisać :)
Corin, cholera co za historia, żeby musiała po całym mieście jeździć i się jeszcze prosić, bo nikt przyjąć nie chce. :angry: Mam nadzieję że wszystko ok.
Dodi, korzystaj z męża puki możesz, a my tu na Ciebie czekamy :tak:

Ostatnia edycja:
iwonus bardzo gratuluje synusia!!!
psotka odpoczywaj i ucałuj orchidee:)
wisienka zapiekanka wyglada przepysznie!
wydrusiu spij Kotek, co by bolec przestało
monik głowa do góry, nie ma co myslec negatywnie, uzbroj sie w cierpliwosc, gdyby było bardzo zle gin na pewno juz by działał. trzymam kciuki:)

Nie uwierzycie. Zadzwoniłam do tej mojej kumpeli o 17.00 a ona mi mowi ze lekarz ją odeslal i kazal przyjść po 18.00 i ta sierotka czekala dalej :-( Juz jest 19.00 więc mam nadzieje ze zaraz mi zadzwoni co i jak...

Iwonus, teraz doczytałam zaleglości. Gratulacje syneczka. Cieszę się z tobą, będziesz miała parkę :-D

Ostatnia edycja:
Iwonus gratuluje;-)jest parka:-)
Wydrusiu, poloz sie moze przejdzie;*
Psota odpoczywaj;*
Maqnio sliczne lozeczko tez bym myslala nad fioletowym albo zielonym:-D
Monik glowa do gory, jesli cos zlego by sie dzialo lekarz zareagowalby:tak:
Corin to wlasnie nasza pieprzona sluzba zdrowia:wściekła/y:oby wszystko bylo dobrze...

reklama
Własnie skończyłysmy gadać. Okazało się że to sprawy hormonalne, a nie poronienie. W ciąży nie jest, za to znalazł u niej mięśniaka. Dostala leki i tyle. Ale czy to warte było całego dnia nerwow? :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry