reklama

Lipiec 2011

reklama
Teśka powodzenia, ja dzis polowkowe dopiero o 19:-(
aaa super pewnie poszla, ja zawsze zdaze:-D
sestina twoja babcia chodzi na UTW? bardzo podziwiam tych ludzi

Ostatnia edycja:
hej Mamuski!!!
ja wogole do okna nie podchodze, chyba nawet ich nie odsłonie, bo jak mam patrzec na to wiatrzysko to mi sie odechciewa. Postanowiłam dzis spróbowac sobie powiedziec w takiej pozycji półlezacej i lipa wielka, brzucho twardnieje i pojawiło sie takie pracie w kroczu, ze połozyłam sie plackiem i tyle z mojego siedzenia..eh
nil, teska &&&&& zacisniete:)
sistina super, ze wszystko dobrze:)
anula odpoczywaj jak najwiecej:)

nil z moim narzeczonym chodzi na rok 2 dziadkow jeden po 60 drugi po 70 i sobie jakos radza problem maja z ang i informatyka ale podziwiam jeden po ekonomii, drugi rolnictwie i jeszcze im sie chce:-)
maqnio lez;*wiadomo dla maluszka wszystko, ja leze mniej bo myklam chwile na uczelnie na codzien ale juz od lezenia wszystko mnie boli,w nocy spac nie moge:-(ale leze zeby gorzej nie bylo...

Ostatnia edycja:
Zrobiłam sobie przerwe na kawkę :-)

Maqnio, leż plackiem. W lipcu jeszcze zatesknisz za takim lezeniem ;-) A jak Maja? Pewnie przesiaduje z tobą w łózku :-)

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za dzisiejsze badania :-)

anula twarde z Nas babiszonki! damy radę:)
corin leze leze, chyba sobie jakis materac antyodlezynowy zafunduje:) Tylko nie wiem Kochana jaką Maję masz na mysli?

Ostatnia edycja:
Nil babcia biega, ma mnóstwo energii i powiedziała ,że i gdyby na miejscu mieszkała to by z prawnusią jeszcze siedziała. Niestety mimo 10 km odległości, dojazd to kłopoty.
A co do UTW- widzę, żę ją to jeszcze bardziej odmładza

reklama
maqnio lezymy co poradzimy, moja rozrywka jest pisanie pracy, kiepska ale zawsze cos;-)
ale nie mam wyjcia dzis musze n chwile do banku i zakupy zrobic, cale szczescie mam min spacerkiem;-)
z tym materacem nie taki zly pomysl:-D
pocieszam sie slowami Corin ze jeszcze zatesknie za lezeniem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry