reklama

Lipiec 2011

Corin no wlasnie sęk w tym, że pomimo iż moja najczęstsza choroba to zapalenie gardła, to tym razem mam straszny kaszel i cos slychac, że chce mi się odrywać ale wyjątkowo w tym wszystkim gardło wogóle mnie nie boli, no i też wogóle się nie zaczerwieniło...

reklama
[*] dzisiaj zmarla siostra od narzeczonej mojego brata :( dziewczyna miala dzieciece porazenie mozgowe, 20 lat. Eh.. co za zycie, tyle o nia walczyli, tyle wysilku wlozyli w leczenie, w opieke, tyle milosci i ostatecznie nie wytrzymala :-( biedna...

basieniak a może masz po prostu przesuszoną śluzówkę w gardle... to w ciąży częste, a już tym bardziej w zimie jak jest ogrzewanie i może masz klimę w pracy...
ja sobie psikam wtedy Glossal - to jest woda z algami, bezpieczna i polecam

witajcie ciezaróweczki
co tam u Was musze poczytac bo dzis upolowalam dla malej wiosenna kurteczke, rosolek sie gotuje a potem placki ziemniaczane bede robic ale moze jak Asiek juz wroci z przedszkola
em_ka bardzo i przykro:-(
dzis mam lepsze samopoczucie cos porobie i lece czytac co naskrobałyscie od ranca

jestem juz, gotuj zupe pomidorowa akurat wyrobie sie przed zajeciami:-)
kurce dobrze ze sobie przypomnialam o rachunku za neta, wczoraj powinnam zaplacic:wściekła/y:polce dzis mam poczte obok...
emka przykro mi:-(

Przerwa na obiadek. Kupiłam sobie lazanie w biedronce. Mam nadzieję że bedzie smaczna :-)

Dzwonił małż, zostało im jeszcze ok 700km, dzieci zlozyły zamówienie na obiado-kolację, chcą pikantne skrzydelka z frytkami. Nie pozostało mi nic innego jak zjeść obiad i lecieć po skrzydełka i frytki ;-)

em_ka, przykro bardzo. [*]

Jak zaczne tulic te moje szkraby, to chyba beda mnie blagac zebym ich puscila :-D
Nie wiedzialam, ze mozna az tak tesknic. Pierwszy raz sa tak dlugo beze mnie :-)

reklama
Cześć brzuszki :)

Corin, fajnie, że już rodzinka wraca :-)

Emka,
[*]

Ja po wczorajszym sprzątaniu dziś ledwo się ruszam :crazy: Dziwne to jest, bo najbardziej boli mnie krocze, jak poobijane. Nie wiem jak to działa :no:

Aha no i pogoda jest do doopy :angry: Nie cierpię takiej brudnej, szarej pogody, a u mnie jeszcze dziś gradem sypało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry