reklama

Lipiec 2011

reklama
Psotka, ja również tulę, i tak jak dziewczyny radzę nie czytać na necie, bo się tylko bardziej denerwować będziesz. Jak na IP mówią, że mieszczą się w normie to nie jest źle, ale gina koniecznie wypytaj. Sama nie wiem co to może znaczyć i jak się je uzupełnie....

Psotka współczuję tego czekania i nerw.... tak jak dziewczyny radzą najlepiej o wszystko zapytać lekarza, nie czytać tych bzdur na necie bo to szkoda czasu

Jeżu kolczasty, skończyłam... Zrypana jestem jak koń po westernie, ale za to w domciu pachnie kwiatami (taki płyn do podłóg), a w sypialniach dodatkowo swieżą pościelą :-) Że też mi sie chciało takich metrazy... 1/3 z tego by mi wystarczyła w zupełności... no ale.

Mi też lekarka wspomniała o wodach, że nie za dużo mam, ale odebralam to że na tym etapie ciąży nie ma (ogolnie) dużo wód. Spytajcie dziewczyny swoich ginków, ja swojego w poniedziałek też odpytam.

Cześć dziewczyny!

U mnie fatalny dzień... właśnie wróciłam z IP, siedziałam tam od 11:00... maluszek się nie chciał ruszać od wczoraj, więc rano już moje zdenerwowanie osiągnęło szczyt... ale jest wszystko dobrze, malutki się ruszał, serduszko bije. Szyjkę jest ok, zamknięta i ma 44 mm. Dawidek trzyma nóżkę na mojej szyjce, dlatego od czasu do czasu mnie tak boli. Martwi mnie tylko mała ilość wód płodowych... :(((

Uciekam odpocząć. Buziam Was wszystkie:*
nie wiem jaki zwiazek ma ilosc wypijanej wody do ilosci wod plodowych ale w ciazy zalecaja duzo pic, nie martw sie na zapas bedzie dobrze
a jak tam nasze dzisiejsze wizyty??

Dziś miałam zabawną historię :-)
Stoję sobie w sklepie tyłem do ekspedientki a ona do mnie:
-ale pani szczupła
a ja odwracam się i na to:
-no rzeczywiście w piątym miesiącu ciąży hehe :-D

morał z tego taki... że z tyłu liceum a z ptzodu muzeum :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
corin pracusiu, to sie dzis namachałas, teraz opoczywaj i spokojnie czekaj na rodzinke:) oby szczesliwie dojechali:)
iwonus dobre dobre:)

spokojnej nocy, buzi w brzusi:)

reklama
Maqnio, właśnie wcinam lody w nagrode ;-)

Słuchajcie godzine temu byłam w sklepie i lał deszcz. Teraz wyjrzalam za okno a tam bialo :szok: a płaty lecą takie wielkie jak w grudniu.... Zima wróciła normalnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry