reklama

Lipiec 2011

jestem po wykladzie:-)
corin odpocznij, dzieciaczki wroca zmeczone to i zapomna o jedzeniu:tak:
psota jest w normie wiec glowa do gory, niedlugo wpytasz lekarza bo w necie nie ma sensu juz ja sie naczytalam o skracaniu szyjki az spac nie moglam:wściekła/y:
co do wiary ze jest sie w ciazy,to sama dlugo nie wierzylam bo wpadka u nas byla, test zrobilam po 2 tyg spoznionego okresu podswiadomie wiedzialam ale wpieralam sobie ze nie jestem, wylam przez kilka nocy ale teraz sie ciesze:-D

reklama
Mailuj, Danuska, będę silna:) Dziękuję kochane:*

Anulka, Ty się Słonko oszczędzaj, żebyśmy nie musiały się o Ciebie martwić:) Ja nigdy nie czytam na necie. Dobrze, że się cieszysz:)) Dla mnie moja ciąża jest najpiękniejszym, co mogło mi się przydarzyć:)))) I kocham swojego synka, tak bardzo, że aż nie umiem tego wyrazić:)

Ostatnia edycja:
Danuśka podpisuje się pod tym wszystkimi łapkami :-)

Heledorka dzięki piękne za korektę Listy Lipcówek. Na razie dziewczynki górą

Ja dzisiaj jestem tak miło padnięta po basenie. Nic minie nie boli ale jestem całościowa zmęczona ;-)

dzis kolezanka z gr pyta mnie o plec wiec mowie jej ze syn a ona ze to srednio jak chlopak i bedzie mial moj charakter, nie wiem o co jej chodzilo...moze o to ze duzo mowie albo nie pozwole sobie zeby ktos mna pomiatal. Wiecie jak mi glupio sie zrobilo gdy tak powiedziala, moje przyjaciolki zrobily oczy jak 5 zl:szok:
Psota oszczedzam sie jak moge,twarda sztuka ze mnie;-)damy rade bo do konca chce byc lipcowka a ze termin mam na 2 to musze sie trzymac:-D

Ostatnia edycja:
Anulka, czasem ktoś coś mowi nie mając nic zlego na myśli a niefortunnie dobierze slowa i wychodzi jak wychodzi :eek: Takze nie przejmuj sie ;-)

Moi ciagle w drodze. Zostalo im jakieś 100km jeszcze :-( Dobrze ze z nimi nie jechałam. Ta droga byłaby dla mnie jakąs straszną meczarnią...

Corin to jest osoba ktora czepia sie kazdego, mysli ze jest nie wiadomo kim,taka przemadrzala. A niech spada malpa ;-)dobrze ze nie pojechalas bo kurcze to meczarnia jak tyle wysiedziec w samochodzie, nie placy bola po godz siedzenia na zajeciach...
widze ze bedzie Milenka bardzo ladnie, to i Alicja najbardziej mi sie spodobalo:-)

Ostatnia edycja:
Anulka, no to musisz być twardzielką;) A ,,koleżanki" to czasami nie myślą, co mówią, więc się nie przejmuj:)

Corin, to dzielne te Twoje trzy serca, tyle kilosów, jej! Ale będzie radość, jak staną w drzwiach:))

reklama
Anulka, heheh:) Ja tam nie będę czytac opowieści z porodówki, bo jeszcze nie będę chciała urodzić ze strachu, albo mały nie będzie chciał wyjść;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry