witajcie
Corin pozazdroscic meza
moj owszem tez cos podłubie ale najpierw przeba mu naklasc do głowy, powrzeszczec, pozłoscic sie i rusza do pracy
wisienka ładna ta karuzela, ja mam z misiami plastikowymi po Asi lezy na strychu zapakowana i czeka cierpliwie
co do zakupów ja wczoraj bylam w leclerku itam byly z katalogu body długi i krotki rekaw po 19,90zł nie wiem tanio czy drogo, orientujecie sie, material przewiewny calkiem całkiem jakosciowo i duzo było niebieskich kolorowych takich w sam raz dla chłopców, i gdyby nie to ze jest przed pensja to bym kupiła i takie sliczne czapeczki w niebieskie paski dla chłopca, posczekam az wyplata wpłynie moze pod koniec tyg nawet to kupie bo potem w upały tak jak piszecie bedzie ciezko, a jak sie nie wyrobie to siostra bedzie latac po sklepach za wyprawka
u mnie dzis lepsze samopoczucie, małż powiesil mi wkoncu obrazki na korytarzu, na obiad zrobilam fasolke po bretonsku juzz pol nie ma

, panei sie pierze i tez chyba okna przetre ale kiedy?? moze jutro cos dzidzi nie czuje musze sie połozyc zeby pokopal troche mały to bede spokojniesza
co do mokrosci to mam czasami tez takie dni ze sie zastanawiam czy to nie wody tak mokro w kroku