WITAM BRZUCHATKI
ja dzis pieke jutro mojej mamy imieniny i weny dostalam znalezlam przepis na czeski placek i go wyprobuje
mialam myc okna ale chyba mi sie nie chce u nas cieplo ale traszliwie wieje
ciesze sie ze wczorajsze wizyty udane i dzieciaczki zdrowe
balkan no to jak to mówiła moja mama jak rwałam w kroku spodnie (bo ja straszna chłopaczara byłam) "wywietrznik sobie zrobiłaś darmowy"

to ode mnie masz jejczka
slicznosci, jak Ty to robisz
anula głowa d ogory z chłopami tak juz jest, porozmawiajacie szczerze a moze wszystko wroci do normy, moj niestety tez nie jest idealny
moj M od jakiegos czasu sie nie odzywa do mojej mamy bo przylazla na gore i sie wtracila nie wiem po co jak sie klocilismy i teraz musze wysluchiwac jej zale bo on nic do nej nie mowi nawet dzien dobry ale sama sie o to prosila
tylko moja matka ma takie mniemanie ze to jej dom i jej wsystko wolno nawet wlezc bez pytania a my oczywiscie mam y ograniczone ruchy, kiedys zrobila awanture ze nie uzgodnilismy z nia koloru klatki schodowej ktora M malował, wiec stwierdzil ze nic tu nie tknie, to biadoli ze nic go nie obchodzi nic nie robi i wez tu cos zrób, zwarjuje z nimi do tego mather moj jest wredny, złosliwy i zapowiada ze nas jeszcze urzadzi
i jak tu zyc z takim babsztylem, a nie ma bardzo gdzie isc, ostatnio zrobilismy maly remont zeby sie lepiej mieszkalo na gorze a teaz sie zastanawiam po co? zreszta zapowiedziala ze domu nie odpisze mi tylko mojej córce bo to i tamto
rece opadaja ale mi lzej troche ze Wam sie wyzalilam
mam ochote jej wszystko wykrzyczec w twarz te moje zale ale jeszcze je dusze w sobie
a teraz pewnie bedzie jazda bo jutro ma imieniny i M jak go znam i po tym wszystkim na pewno jej zyczen nie zlozy, dopiero sie wscieknie, dobrze ze wyjezdza w sobote
tak sie zastanawiam kim ja dla niej jestem wlasciwie, bedzie sie mscic bo niewlasciwego meza sobie wybralam, a kto moze ocenic wlasciwy czy nie, na pewno nie ona
nie rozmawia z nia, nie lize tylka to jest nanic
szkoda słow po porostusorki dziewczyny ze ja tak o sobie ale wkurzyla mnie dzis znowu