Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Uciekam Słonka, zmusiłam brata, żeby pojechał ze mną na zakupy jako tragarz Będę gotować żurek, zakwas już się zrobił, więc muszę dokupić potrzebne produkty No i zrobię babeczki czekoladowe z toffi
balkan no to jak to mówiła moja mama jak rwałam w kroku spodnie (bo ja straszna chłopaczara byłam) "wywietrznik sobie zrobiłaś darmowy" to ode mnie masz jejczka
sis ja mam ich jeszcze sporo mogę wysłać Wam jak chcecie żaden problem udanych zakupów
Ta już odkupisz wyślę Ci i już tylko powiesz jakie kolorki chcesz ;-)
Orchidea, boskie te jajeczka robisz! ja dziś sie zastanawiam, co na obiad zrobić, bo wymyśliłam, że nie będę banalnych obiadów robić typu kotlety, tylko coś takiego bardziej skomplikowanego..... no i szukam inspiracji....
Psocia, udanych zakupów - ja nigdy w życiu żurku nie robiłam, a mąż uwielbia....
Dziewczyny ja i tak siedzę w domu więc naprawdę mogę Wam wysłać bo nie mam co robić a tak mam zajęcie chociaż pożyteczne
A Ty przestań z tym odkupowaniem sis już handel zamknęłam teraz wysyłam tylko za darmochę hihi