Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sister własnie weszłam co do allegro - wszystko juz załatwione:* jak spałas Kochana? corin usciski dla synusia, niech sie biedaczek jak najszybciej kuruje;-) psota piona! ja tez mam takie napady paniki, ze szkoda gadac...masakra, a potem kilka dni spokoju a tak na okragło. no ale trzeba jakos pozytywnie myslec orchidea oł maj god - jajca sa przepiekne i chcesz powiedziec,ze Ty tak je sama robisz?? pieknosci ja tez takie poprosze ja tez ja tez !!!!:-)
pipi witaj skarbeczku , ja 96 i 129 ale wieczorem o 11t2j najadłam się sernika a ponoć nie wolno.....
Corin o kurcze, no faktycznie biedny mały, oby szybko przeszło.
Cześc Laseczki Brzuchate :-)
Gratuluję usg wczorajszych, a właściwie wyników :-) Corin do tego czasu młody się wykuruje Pipi poniżej 140 to dobry wynik :-) Wisienko buziaki
ja zabieram się za podatki :-(
Witam lipcoweczki:-) Basiniak,Wisnienka,Psota, Patrycja gratuluje udanyh wizyt;-) Pippi tak jak dziewczyny pisza wszystko jest w normieja miala 77 a po 2h 73 Orchidea moja siostra robi takie jaja ale ja nie mam zdolnosci:-( Corin moj brat tez tak ma mial zapalenie gardla a po 2 tyg zapalenie oskrzeli, taki czas:-(
Mialam dzis jedne cwicz do 9.30 postanowilam wstapie do sklepu zobaczyc spodnie ciazowe i to byl moj blad bo mojego rozmiaru nie bylo i brzuch mnie rozbolal musialam usiasc i wziasc nospe ale srednio mi pomogla, na szczescie jakos wrocilam. A co do mojego dzis 3 dzien sie nie odzywamy